Hoşgeldin Misafir

Türkhacks Kartvizit Tasarımı // Ve Bir öneri düşüncem.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JottA' Alıntı:
lnrx' Alıntı:
mavisimsek' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
mavisimsek' Alıntı:
Daha önce Facebook reklamı vs. aldın mı ? ben pek etkili olduğunu düşünmüyorum o reklamların ama dediğin gibi senin fikrin de hoş yapılabilir tabikide

Almadım ama bunu bılıyorum kı facebooka ne kadar para yatırırsan o kadar ıyı cunku facebook reklamında para na gore sana reklam degerı bıcıyor
ben aldım 700tl lik.

Bahsi geçen Profil ziyareti yok efendim takipçi sayısı vs . gelmedi :)

kankam facebook içeriüe de çok önem veriyor taktikleri var örnegin  ben reklam veririm tıklama başına 0.5 kuruş alır başkası atar 0.50 kuruş alır 
ve sağlam bir reklam ile tek seferde 500 600 kurbana rahat ulaşabiliyorum  asıl hesabımın şifresini tekrar unuttum ona giremedıgımden kendimi dışlanmış yabancı biri gibi hissediyorum be bayadır giremiyorum foruma selam :)
Üst yöneticilerden birisine özel mesaj atarak kayıt olurken yazdığın bilgilerini doğru bir şekilde yazarsan şifreni sıfırlarlar

Aynen @DeepiMpaCt yaz

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,698 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilenbilir ben sürekli stickerlar basıp gittiğim her yere yapistiriyorum siz bana tasarımı yollayın ben denemelik 5 bin tane basayım

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
by-cixled' Alıntı:
olmadi üstüme alindim şimdi siradan üye derken zoruma gitmedi degil biz şimdi turkhacks ailesinden degilmiyiz !

Kendini bu aileye bağlı gören herkes baş tacıdır.

Turkhacks ailesi için üyelerimizin her türlü düşüncesi dikkate alınmaktadır, ne gerekiyorsa destek oluruz.

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
by-cixled' Alıntı:
olmadi üstüme alindim şimdi siradan üye derken zoruma gitmedi degil biz şimdi turkhacks ailesinden degilmiyiz !

Merhaba;
Hacım bu foruma üye olan herkes ailemizdir fakat dostan çok düşmanda var alır dağıtmaz atar çöpe bu yüzden ilk deneme amaçlı THS takımına dedim olursa baktık tutuyor sonra güvenilir gönüllü üyelerimize verilir diyerek den cevap yazmıştım.

by-cixled

18 Ara 2019
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
by-cixled' Alıntı:

Kendini bu aileye bağlı gören herkes baş tacıdır.

Turkhacks ailesi için üyelerimizin her türlü düşüncesi dikkate alınmaktadır, ne gerekiyorsa destek oluruz.

cansiniz

JottA' Alıntı:
by-cixled' Alıntı:

Merhaba;
Hacım bu foruma üye olan herkes ailemizdir fakat dostan çok düşmanda var alır dağıtmaz atar çöpe bu yüzden ilk deneme amaçlı THS takımına dedim olursa baktık tutuyor sonra güvenilir gönüllü üyelerimize verilir diyerek den cevap yazmıştım.

haklisin

mavisimsek' Alıntı:
by-cixled' Alıntı:

sen bu ailede ben de varım dedinde biz sana yoksun mu dedik :)

dogru :D

Professional58

26 Şub 2020
279 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nice work bro :D
Kimlik kartı gibi birşey sanmıştım ilk başta böyle boynumuza takıcaz kart'ı önünde nikimiz falan yazcak uzmanlık alanı falan yazcak gizli bir şirketimiz olacak falan. (Amerikan bir hacker filminde böyleydi :D)