Hoşgeldin Misafir

Turkhacks Rütbe Sistemi (Nasıl Rütbe Alırım)

rootsslap

3 Ocak 2025
382 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gerçekten özenerek hazırlamışsınız. Kararları ve emeği sorgulamak yahut yargılamak gibi olmasın lakin Warez Extra bölümü için gereken 90 günlük süre, orada bulunan linkin kırılma riski bir yana, kısa süre içerisinde kullanmamız gereken içeriğe erişimin olmaması demek. Benim nazarımda şöyle olmalı, geçerli bir sebebi var ise tek seferlik olmak üzere Extra bölümünden bir Scripti almak için başvuruda bulunulabilir

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,220 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gerçekten özenerek hazırlamışsınız. Kararları ve emeği sorgulamak yahut yargılamak gibi olmasın lakin Warez Extra bölümü için gereken 90 günlük süre, orada bulunan linkin kırılma riski bir yana, kısa süre içerisinde kullanmamız gereken içeriğe erişimin olmaması demek. Benim nazarımda şöyle olmalı, geçerli bir sebebi var ise tek seferlik olmak üzere Extra bölümünden bir Scripti almak için başvuruda bulunulabilir
Hersesin bi sebebi vardır bu yüzden bu konuda değişim olmaz

rootsslap

3 Ocak 2025
382 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hersesin bi sebebi vardır bu yüzden bu konuda değişim olmaz
Elbette herkesin bir sebebi olacaktır zaten önemli olan bunları eleyebilmek aslında. Yanlış anlamayın benimki sadece bir öneri ve biraz da serzeniş :) Aylardır aradığım şeyi bulup ulaşamayınca affınıza sığınarak arada bu şekilde serzenişlerimin olması muhtemel, zira 2025'te açılışını yapacağım şahıs şirketimi maalesef elde edemediğim scriptten dolayı faal hale getiremedim. Bir kusurum olduysa af ola akşamınız huzur koksun efem :)

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks rütbe sistemine ulaşmak için aktif katılım göster. Forumda düzenli paylaşım yap, kurallara uy ve yardımsever ol. Bu şekilde zamanla rütben yükselir.