Hoşgeldin Misafir

Vip tema adlı konum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Neden silindi acaba Merak ediyorum

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

KlasPlas

İstanbul
11 Eki 2023
2,551 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumda aynı konu mevcut sizin paylaştığınız script her yerinde şifreleme var ayrıca lisanslama mevcut aynı script kullanılmıyor sizin paylaşınız konuda.
Lisanslama kaldırılmış ve şifreleri acık dosya hali var ise paylaşın değerlendirelim.

Abdülhamid

Abdülhamid

Tarih değil, hatalar tekerrür eder.
127.0.0.1
19 Mar 2024
514 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumda aynı konu mevcut sizin paylaştığınız script her yerinde şifreleme var ayrıca lisanslama mevcut aynı script kullanılmıyor sizin paylaşınız konuda.
Lisanslama kaldırılmış ve şifreleri acık dosya hali var ise paylaşın değerlendirelim.
Forumda olan aynı dediğiniz konudaki yazılımın indirme l,nki bumu acaba ? baktınızmı alakası olmayan bir link var içinde farklı yazılım şifrelli olması birşey değiştirmez herkes şifreli paylaşıyor çözen olursa atar takrar ayrıca Mod değilsin yetkili biri gelmeliİ

Abdülhamid

Abdülhamid

127.0.0.1
19 Mar 2024
514 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam benim burda sordugumun soruya cevap verme şekli yanlıs ben aynı yazılımı paylaştım linki farklı link kimsede yokki link düzeltilmemiş okadar msj atılmıs ben paylşatım şifrelli evet zaten hepsi şifreli zamanı gelince çözülür bunlar eğerki silinecek konu var o konu olur

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu kapanabilir Ben Burda yardım arkdaşlık dosluk peşindeydim Kimseyle polemick yaşamak yada kimseyi sorgulama peşinde değilim Madem dışlanıyoruz iyi Forumlar Size
Dışlanıyoruz?? konuyu açmışssınız ve cevap olarak neden silindiğini yazmış arkadaşımız.
ve kendisine modmusun yöneticimisin diyorsunuz ve cevap olarak warez ekibinden olduğunu ve cevap vermeye yetkisi olduğunu söylüyor admin.
Klasplas size kötü bir şey yazmamış sadece neden silindiğini yazmış paylaşman için hala bir neden varsa düzgün bir şekilde konu aç ve neden var olan bir konuyu paylaştığını yaz.

Forumda var ama linki ölü veya yazılım farklı diye not edersen kimse konunu silmez.

Abdülhamid

Abdülhamid

127.0.0.1
19 Mar 2024
514 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dışlanıyoruz?? konuyu açmışssınız ve cevap olarak neden silindiğini yazmış arkadaşımız.
ve kendisine modmusun yöneticimisin diyorsunuz ve cevap olarak warez ekibinden olduğunu ve cevap vermeye yetkisi olduğunu söylüyor admin.
Klasplas size kötü bir şey yazmamış sadece neden silindiğini yazmış paylaşman için hala bir neden varsa düzgün bir şekilde konu aç ve neden var olan bir konuyu paylaştığını yaz.

Forumda var ama linki ölü veya yazılım farklı diye not edersen kimse konunu silmez.
Hocam Yazayorumya Neden var olan konuyu açtıgımı link yok birşey yok o var olan konuda sorgulama nedenim modlar siliyor konuları onun için diyorum

Abdülhamid

Abdülhamid

127.0.0.1
19 Mar 2024
514 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

aynısı yazdım hocam admin hatta o kınuyu buna yönelndirilem dedi onun içi yok sa benim kımseyle alıp veremediğim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...