Neden silindi acaba Merak ediyorum
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Neden silindi acaba Merak ediyorum
Forumda olan aynı dediğiniz konudaki yazılımın indirme l,nki bumu acaba ? baktınızmı alakası olmayan bir link var içinde farklı yazılım şifrelli olması birşey değiştirmez herkes şifreli paylaşıyor çözen olursa atar takrar ayrıca Mod değilsin yetkili biri gelmeliİForumda aynı konu mevcut sizin paylaştığınız script her yerinde şifreleme var ayrıca lisanslama mevcut aynı script kullanılmıyor sizin paylaşınız konuda.
Lisanslama kaldırılmış ve şifreleri acık dosya hali var ise paylaşın değerlendirelim.
Sana nasil yetki lazım ?Forumda olan aynı dediğiniz konudaki yazılımın indirme l,nki bumu acaba ? baktınızmı alakası olmayan bir link var içinde farklı yazılım şifrelli olması birşey değiştirmez herkes şifreli paylaşıyor çözen olursa atar takrar ayrıca Mod değilsin yetkili biri gelmeliİ
kardeşim polelmick yaratma işine bak sen sen yöneticimisin modmusunSana nasil yetki lazım ?
Yok sana ne lazım soyle onu yapalım o script zaten bizlerde 8.x üstü dosyaları bile mevcut aynı dinamik keyle şifreli zaten polemik yapmıyorum mod musun yöneticimisin diyorsun ya ona cevap veriyorum.ayrıca admin konuyu
kardeşim polelmick yaratma işine bak sen sen yöneticimisin modmusun
Aktiflik
Seviye
Deneyim
KlasPlas forumun Warez ekibindedir konuyla ilgili cevap verebilir.Dostum Ben Neden Silindi diye konu açıyorum sen ne diyrorsun ? Konuyu senmi sildin cevabını silen mod veriri elbet
Dışlanıyoruz?? konuyu açmışssınız ve cevap olarak neden silindiğini yazmış arkadaşımız.Konu kapanabilir Ben Burda yardım arkdaşlık dosluk peşindeydim Kimseyle polemick yaşamak yada kimseyi sorgulama peşinde değilim Madem dışlanıyoruz iyi Forumlar Size
Hocam Yazayorumya Neden var olan konuyu açtıgımı link yok birşey yok o var olan konuda sorgulama nedenim modlar siliyor konuları onun için diyorumDışlanıyoruz?? konuyu açmışssınız ve cevap olarak neden silindiğini yazmış arkadaşımız.
ve kendisine modmusun yöneticimisin diyorsunuz ve cevap olarak warez ekibinden olduğunu ve cevap vermeye yetkisi olduğunu söylüyor admin.
Klasplas size kötü bir şey yazmamış sadece neden silindiğini yazmış paylaşman için hala bir neden varsa düzgün bir şekilde konu aç ve neden var olan bir konuyu paylaştığını yaz.
Forumda var ama linki ölü veya yazılım farklı diye not edersen kimse konunu silmez.
Forumda var ama linki ölü veya yazılım farklı diye not edersen kimse konunu silmez.Dışlanıyoruz?? konuyu açmışssınız ve cevap olarak neden silindiğini yazmış arkadaşımız.
ve kendisine modmusun yöneticimisin diyorsunuz ve cevap olarak warez ekibinden olduğunu ve cevap vermeye yetkisi olduğunu söylüyor admin.
Klasplas size kötü bir şey yazmamış sadece neden silindiğini yazmış paylaşman için hala bir neden varsa düzgün bir şekilde konu aç ve neden var olan bir konuyu paylaştığını yaz.
Forumda var ama linki ölü veya yazılım farklı diye not edersen kimse konunu silmez.
tamam konunu tekrar aç ve alt kısma var olan konunu linkini ekle burada paykaşılmış lakin link yok yazHocam Yazayorumya Neden var olan konuyu açtıgımı link yok birşey yok o var olan konuda sorgulama nedenim modlar siliyor konuları onun için diyorum
https://www.turkhacks.com/konu/vip-tema-web-ajans-scripti-yeni-tasarim.173720/ burdaHangi konuda paylaşılmış o yazılım
aynen etiketledim uygun olanı yöneticiler yaparikinci indirme link olarak eklenir.