Hoşgeldin Misafir

Öneri Web İhbar İşini Yapmıyor!

Forum hakkında öneriler

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın Aleyküm güzel kardeşlerim, başlıkta belirttiğim üzere Web İhbar memurları işini yapmıyor! İhbar ettiğim siteler aylar olmasına rağmen erişim engeli almadı! Beytül Malı müflis harcayan gibi memuriyetini hakkıyla yapmayan da melundur. Devletimize bu konuda yardımcı olmak adına bütün TurkHacks üyelerini konuyu CİMER'e yazmaya davet ediyorum. Gerekirse adminler de destek olsun duyuru açsın ve organize şekilde işini yapmayan melun memurları şikayet edelim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın Aleyküm güzel kardeşlerim, başlıkta belirttiğim üzere Web İhbar memurları işini yapmıyor! İhbar ettiğim siteler aylar olmasına rağmen erişim engeli almadı! Beytül Malı müflis harcayan gibi memuriyetini hakkıyla yapmayan da melundur. Devletimize bu konuda yardımcı olmak adına bütün TurkHacks üyelerini konuyu CİMER'e yazmaya davet ediyorum. Gerekirse adminler de destek olsun duyuru açsın ve organize şekilde işini yapmayan melun memurları şikayet edelim.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İstemen yeterli hocam! Ben şimdi iletiyorum veyahut organize şekilde yapacaksak bekliyorum.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sevgili kardeşlerim hassasiyetinizden dolayı duygulandım, Allah hepinizden râzı olsun. Cimer'e başvuru yapmak için girin ve Web İhbar'ın düzgün çalışmadığını ihbar edilen sayfaların aylarca işlem görmediğini belirtin. Başvuru yaptığınız kurum olarak İletişim Başkanlığı'nı seçerseniz eğer direk Beştepe'ye gider ve daha çok dikkat çeker. Nesillerin bataklığa çekilmemesi için elimizden geleni yapalım.

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
LİYAKATSİZ İNSANLARI, İŞİNİN EHLİ OLMAYANLARI
YANCI ADAMCI METHODLA MÜLAKATLA SEÇİP GETİRİRSEN
İŞİNİ DE YAPMAZ
SENİ DE TAKMAZ

BALIK BAŞTAN KOKMUŞTUR
TEKRAR SÖYLÜYORUM
BALIK EN BAŞTAN KOKMUŞTUR

Onun etkisini yaşıyorsunuz zaten. Şuan Devlet yönetilmiyor bunun farkında mı değilsiniz. Kurumlar iflas ettiği dediğimizde bilmiş bilmiş konuşanlar, canları yandıklarında sus pus oturmaktan başka çareleri kalmıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
LİYAKATSİZ İNSANLARI, İŞİNİN EHLİ OLMAYANLARI
YANCI ADAMCI METHODLA MÜLAKATLA SEÇİP GETİRİRSEN
İŞİNİ DE YAPMAZ
SENİ DE TAKMAZ

BALIK BAŞTAN KOKMUŞTUR
TEKRAR SÖYLÜYORUM
BALIK EN BAŞTAN KOKMUŞTUR

Onun etkisini yaşıyorsunuz zaten. Şuan Devlet yönetilmiyor bunun farkında mı değilsiniz. Kurumlar iflas ettiği dediğimizde bilmiş bilmiş konuşanlar, canları yandıklarında sus pus oturmaktan başka çareleri kalmıyor.
Bak güzel kardeşim, ecnebi memleketinde memur işini yapmazsa çıngar çıkar hatta yer yerinden oynar. Sen hakkını aramadıktan sonra başta evliya olsa fark etmez. 15 Temmuz'da tankları dize getirmiş milletin fertleri olarak 2 memura işini yaptıramıyorsak işimiz zor.

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cimerden yaptımda bi cacık çıkmaz o işten çok fazla önemseme. Hepsi kendi adamları, makamlara getirdikleri herifler kendilerinden. Müdürleri bile kendilerinden yani birbirlerini kolluyorlar. Biz şikayet etsek bile önemsemiyorlar. Yine de ettim canım sıkıldı
Sonuç verdi artık daha hızlı işlem yapıyorlar. Bu umutsuzluk milletimiz için kötüdür güzel kardeşim. Ecnebilerin tiranlara karşı sokaklara çıkıp elde ettiği hakları bizim milletimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan gibi demokrat liderler altın tepside sunduğu için hepimizde bir miskinlik var.

Şöyle bir kıssa anlatayım: Bir kilisede 2 tane papaz çırağı genç çocuk varmış kilisenin işlerini görüp karşılığında yemek ve yatak alan garibanlarmış bunlar. Kiliseye gelen yaşlı ve hasta bir kadın varmış, kadının kimsesi olmadığı için bu çocuklardan birine sürekli işlerini yaptırırmış. Bir yere gidilecekse o gider bir şey yıkanacaksa o yıkarmış yıllarca kadına hizmet etmiş. Gel zaman git zaman kadın ölmüş ve kimsesi olmadığı için mirasını o 2 çocuktan birine ama işlerini görene değil öbürüne bırakmış.

Kadına yılarca hizmet ettiği halde yüklü mirası kendisine değil de hiç bir işini görmemiş diğer çocuğa bıraktığını gören o çocuk da deliye dönmüş. Gidip; ben bu kadına yıllarca baktım adeta hizmetçilik ettim mirasını neden bana değil sana bıraktı şeklinde konuşmuş. Mirası alan çocuk ise sakinliğini koruyarak "istedim" demiş.

Uzun sözün kısası sen hakkını aramazsan meşru yollarla şikayetini dile getirip çabalamazsan kim olsa sırtına biner.

Nihayetinde çabalarımız sonuç verdi artık gençlerimi ruhen ve bedenen zehirleyip toplumu her manada ifsat eden alçaklara karşı nispeten etkili çözümler uygulanmaya başlandı. Biz tanklara kafa tutan milletiz bunun da hakkından geliyoruz. Katkısı geçen herkesten Allah(c.c.) râzı olsun. Lakin koyvermemek gerekir Kuran'da da dediği gibi onları asıl şimdi ezmemiz gerek.

By_Nimetullah

10 Şub 2023
1,718 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sonuç verdi artık daha hızlı işlem yapıyorlar. Bu umutsuzluk milletimiz için kötüdür güzel kardeşim. Ecnebilerin tiranlara karşı sokaklara çıkıp elde ettiği hakları bizim milletimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan gibi demokrat liderler altın tepside sunduğu için hepimizde bir miskinlik var.

Şöyle bir kıssa anlatayım: Bir kilisede 2 tane papaz çırağı genç çocuk varmış kilisenin işlerini görüp karşılığında yemek ve yatak alan garibanlarmış bunlar. Kiliseye gelen yaşlı ve hasta bir kadın varmış, kadının kimsesi olmadığı için bu çocuklardan birine sürekli işlerini yaptırırmış. Bir yere gidilecekse o gider bir şey yıkanacaksa o yıkarmış yıllarca kadına hizmet etmiş. Gel zaman git zaman kadın ölmüş ve kimsesi olmadığı için mirasını o 2 çocuktan birine ama işlerini görene değil öbürüne bırakmış.

Kadına yılarca hizmet ettiği halde yüklü mirası kendisine değil de hiç bir işini görmemiş diğer çocuğa bıraktığını gören o çocuk da deliye dönmüş. Gidip; ben bu kadına yıllarca baktım adeta hizmetçilik ettim mirasını neden bana değil sana bıraktı şeklinde konuşmuş. Mirası alan çocuk ise sakinliğini koruyarak "istedim" demiş.

Uzun sözün kısası sen hakkını aramazsan meşru yollarla şikayetini dile getirip çabalamazsan kim olsa sırtına biner.

Nihayetinde çabalarımız sonuç verdi artık gençlerimi ruhen ve bedenen zehirleyip toplumu her manada ifsat eden alçaklara karşı nispeten etkili çözümler uygulanmaya başlandı. Biz tanklara kafa tutan milletiz bunun da hakkından geliyoruz. Katkısı geçen herkesten Allah(c.c.) râzı olsun. Lakin koyvermemek gerekir Kuran'da da dediği gibi onları asıl şimdi ezmemiz gerek.
Çözülmesine sevindim reisci abim her zaman emrindeyiz Cimer sistemi ülkemize kazandırdığı için Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun