cimerden yaptımda bi cacık çıkmaz o işten çok fazla önemseme. Hepsi kendi adamları, makamlara getirdikleri herifler kendilerinden. Müdürleri bile kendilerinden yani birbirlerini kolluyorlar. Biz şikayet etsek bile önemsemiyorlar. Yine de ettim canım sıkıldı
Sonuç verdi artık daha hızlı işlem yapıyorlar. Bu umutsuzluk milletimiz için kötüdür güzel kardeşim. Ecnebilerin tiranlara karşı sokaklara çıkıp elde ettiği hakları bizim milletimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan gibi demokrat liderler altın tepside sunduğu için hepimizde bir miskinlik var.
Şöyle bir kıssa anlatayım: Bir kilisede 2 tane papaz çırağı genç çocuk varmış kilisenin işlerini görüp karşılığında yemek ve yatak alan garibanlarmış bunlar. Kiliseye gelen yaşlı ve hasta bir kadın varmış, kadının kimsesi olmadığı için bu çocuklardan birine sürekli işlerini yaptırırmış. Bir yere gidilecekse o gider bir şey yıkanacaksa o yıkarmış yıllarca kadına hizmet etmiş. Gel zaman git zaman kadın ölmüş ve kimsesi olmadığı için mirasını o 2 çocuktan birine ama işlerini görene değil öbürüne bırakmış.
Kadına yılarca hizmet ettiği halde yüklü mirası kendisine değil de hiç bir işini görmemiş diğer çocuğa bıraktığını gören o çocuk da deliye dönmüş. Gidip; ben bu kadına yıllarca baktım adeta hizmetçilik ettim mirasını neden bana değil sana bıraktı şeklinde konuşmuş. Mirası alan çocuk ise sakinliğini koruyarak "istedim" demiş.
Uzun sözün kısası sen hakkını aramazsan meşru yollarla şikayetini dile getirip çabalamazsan kim olsa sırtına biner.
Nihayetinde çabalarımız sonuç verdi artık gençlerimi ruhen ve bedenen zehirleyip toplumu her manada ifsat eden alçaklara karşı nispeten etkili çözümler uygulanmaya başlandı. Biz tanklara kafa tutan milletiz bunun da hakkından geliyoruz. Katkısı geçen herkesten Allah(c.c.) râzı olsun. Lakin koyvermemek gerekir Kuran'da da dediği gibi onları asıl şimdi ezmemiz gerek.