Hoşgeldin Misafir

Öneri Web İhbar İşini Yapmıyor!

Forum hakkında öneriler

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
+ olarak bir de malum s*rgu kelimesi geçireni dahi banlıyoruz barındırmıyoruz. Adamlar bangır bangır at koşturuyor onlara ne filtre var ne birşey :)
Yeni yargi paketi ile hiyanet-i vataniye'den yargilanacaklar, sanalda guzel temizlik olacak.;)

@Ebu Ubeyde cozulmez, cozmelerini de beklemiyorum. Ulkede aile paketi ile internet kullanan pek kimse yok..

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,872 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yeni yargi paketi ile hiyanet-i vataniye'den yargilanacaklar, sanalda guzel temizlik olacak.;)

@Ebu Ubeyde cozulmez, cozmelerini de beklemiyorum. Ulkede aile paketi ile internet kullanan pek kimse yok..
Anladım hocam inşaAllah şu yargı paketi mevzusu ile çözülür o zaman

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Onları paketleyip tıkıyorlar içeri.
İfade alıp en fazla 1 gece nezarethane'de tutup salıyorlar hocam. Kaç defa şahit oldum. Emniyetteki adamlar discord ne onu bile bilmiyorlar. Sanal'a dair hiçbir bilgileri yok eğitilmemişler. Umarım bu konudaki eksikliğimizi tamamlarlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,872 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İfade alıp en fazla 1 gece nezarethane'de tutup salıyorlar hocam. Kaç defa şahit oldum. Emniyetteki adamlar discord ne onu bile bilmiyorlar. Sanal'a dair hiçbir bilgileri yok eğitilmemişler. Umarım bu konudaki eksikliğimizi tamamlarlar.
Evet bende kaç defa böyle dedim ama terör örgütü kapsamında yargılanıyorlar demiştiler inanmak istedim ama inanamıyorum maalesef

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet bende kaç defa böyle dedim ama terör örgütü kapsamında yargılanıyorlar demiştiler inanmak istedim ama inanamıyorum maalesef
Siber konularda karakol polisine ifade aldirirsan suclu olan sucsuz, sucsuz olan suclu cikar. Her isi ehline birakmak gerekir..

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,872 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Siber konularda karakol polisine ifade aldirirsan suclu olan sucsuz, sucsuz olan suclu cikar. Her isi ehline birakmak gerekir..
Hocam en kısa zamana buna bir ayar çeksinler inşaAllah çok milletin canını yaktılar hala da devam ediyorlar en çokta telegram üzerinde bu işler dönüyor garip bir şekilde

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam en kısa zamana buna bir ayar çeksinler inşaAllah çok milletin canını yaktılar hala da devam ediyorlar en çokta telegram üzerinde bu işler dönüyor garip bir şekilde
Su saatten sonra tc kimlik numaralari degismeden duzelecegini zannetmiyorum malesef.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,872 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Su saatten sonra tc kimlik numaralari degismeden duzelecegini zannetmiyorum malesef.
Aynen hocam bende çok zannetmiyorum ancak yinede bir caydırıcılık olsa belkide çok azalma olur hepimizin bilgileri ifşa olmuş yaklaşık 3-4 yıldır

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
O da işe yaramaz ad soyad olsun baba adı olsun her bilgi aynı. Zaten sürekli yeni data çekiliyor. Bizimkiler kapı açık yatıp sonra damda hırsız arıyor. Bu durumun tek çözümü yeni sızıntıları önlemek ardından yıllar içinde mevcut veriler işlevsizleşir.

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sonuç verdi artık daha hızlı işlem yapıyorlar. Bu umutsuzluk milletimiz için kötüdür güzel kardeşim. Ecnebilerin tiranlara karşı sokaklara çıkıp elde ettiği hakları bizim milletimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan gibi demokrat liderler altın tepside sunduğu için hepimizde bir miskinlik var.

Şöyle bir kıssa anlatayım: Bir kilisede 2 tane papaz çırağı genç çocuk varmış kilisenin işlerini görüp karşılığında yemek ve yatak alan garibanlarmış bunlar. Kiliseye gelen yaşlı ve hasta bir kadın varmış, kadının kimsesi olmadığı için bu çocuklardan birine sürekli işlerini yaptırırmış. Bir yere gidilecekse o gider bir şey yıkanacaksa o yıkarmış yıllarca kadına hizmet etmiş. Gel zaman git zaman kadın ölmüş ve kimsesi olmadığı için mirasını o 2 çocuktan birine ama işlerini görene değil öbürüne bırakmış.

Kadına yılarca hizmet ettiği halde yüklü mirası kendisine değil de hiç bir işini görmemiş diğer çocuğa bıraktığını gören o çocuk da deliye dönmüş. Gidip; ben bu kadına yıllarca baktım adeta hizmetçilik ettim mirasını neden bana değil sana bıraktı şeklinde konuşmuş. Mirası alan çocuk ise sakinliğini koruyarak "istedim" demiş.

Uzun sözün kısası sen hakkını aramazsan meşru yollarla şikayetini dile getirip çabalamazsan kim olsa sırtına biner.

Nihayetinde çabalarımız sonuç verdi artık gençlerimi ruhen ve bedenen zehirleyip toplumu her manada ifsat eden alçaklara karşı nispeten etkili çözümler uygulanmaya başlandı. Biz tanklara kafa tutan milletiz bunun da hakkından geliyoruz. Katkısı geçen herkesten Allah(c.c.) râzı olsun. Lakin koyvermemek gerekir Kuran'da da dediği gibi onları asıl şimdi ezmemiz gerek.
Reisçi okadar yanlış konuşuyorsunki. Bak ciddiyim okurken diyorumki bu adam hangi dünyada yaşıyor yoksa beni öldürdüler de yada başka ülkede mi yaşıyorum haberim mi yok diyorum.
Türkiye Cumhuriyetinin Nüfus Arşiv Datasını elaleme maskara ettiren bu hükümete edecek tek lafın yok ama milletimiz umutsuz ve kötümser öyle mi ? Bu milleti bu hale siz getirdiniz gözümüzün önünde yaptınız herşeyi. 2002 / 2024 geçti 22 sene. Bu 22 senede bu millete siz ne kötülükler ettiniz. Senin o Reisin her gün hem de her gün millete sövdü ayrıştırdı şimdi de günah çıkartmaya çalışıyor.

Ölenler ölür gider "kemal unakıtan" denen herif gibi ağrılar içinde ölür. Ama dünyada kalan ve bu millete bunu yaşatan herkes Vatana ihanetten yargılanacaklar ben sana söyleyeyim. Bak 28 şubatçı generaller cezaevinde ömürleri bitti. Size de aynısını yapacaklar. FETÖ ne yaptı ve ne bulduysa aynısını yaşadı. Heleki siz FETÖ'ye alkış tutan kitleydiniz menfaatiniz çakıştı kavga ettiniz. Yoksa birlikte çökertecektiniz bizi.

Türk Milletinin bilgilerini kaptırdınız israil dahil herkesin elinde artık bu bilgiler. Arşivi koruyamayan devleti de koruyamaz. Bir tane doğru sözünüz olmaz mı güzel kardeşim, 1 tane doğru işiniz olmaz mı ? Sen neden kendini kandırıyosun. Hack forumları sorgu panellerinden geçilmiyor. Telegram gruplarında sorgu panel temaları güncel datalarıyla beraber satılıyor. Sen kendini neden kandırıyorsun ben bunu anlamıyorum. Devletimiz gerekeni yapıyor demek yerine akparti üyesiyim menfaatim var deyip geç daha ne uzatıyosun devlet filan. Bilgileri kaptırmışsın devleti koruyamamışsın Namusunu beş paralık hale getirmişsin. Hala daha savunmaya kalkıyosun. Sırf senden oldukları için bukadar yapılan vatana ihanet boyutunda olayları görmezden geliyosun.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Reisçi okadar yanlış konuşuyorsunki. Bak ciddiyim okurken diyorumki bu adam hangi dünyada yaşıyor yoksa beni öldürdüler de yada başka ülkede mi yaşıyorum haberim mi yok diyorum.
Türkiye Cumhuriyetinin Nüfus Arşiv Datasını elaleme maskara ettiren bu hükümete edecek tek lafın yok ama milletimiz umutsuz ve kötümser öyle mi ? Bu milleti bu hale siz getirdiniz gözümüzün önünde yaptınız herşeyi. 2002 / 2024 geçti 22 sene. Bu 22 senede bu millete siz ne kötülükler ettiniz. Senin o Reisin her gün hem de her gün millete sövdü ayrıştırdı şimdi de günah çıkartmaya çalışıyor.

Ölenler ölür gider "kemal unakıtan" denen herif gibi ağrılar içinde ölür. Ama dünyada kalan ve bu millete bunu yaşatan herkes Vatana ihanetten yargılanacaklar ben sana söyleyeyim. Bak 28 şubatçı generaller cezaevinde ömürleri bitti. Size de aynısını yapacaklar. FETÖ ne yaptı ve ne bulduysa aynısını yaşadı. Heleki siz FETÖ'ye alkış tutan kitleydiniz menfaatiniz çakıştı kavga ettiniz. Yoksa birlikte çökertecektiniz bizi.

Türk Milletinin bilgilerini kaptırdınız israil dahil herkesin elinde artık bu bilgiler. Arşivi koruyamayan devleti de koruyamaz. Bir tane doğru sözünüz olmaz mı güzel kardeşim, 1 tane doğru işiniz olmaz mı ? Sen neden kendini kandırıyosun. Hack forumları sorgu panellerinden geçilmiyor. Telegram gruplarında sorgu panel temaları güncel datalarıyla beraber satılıyor. Sen kendini neden kandırıyorsun ben bunu anlamıyorum. Devletimiz gerekeni yapıyor demek yerine akparti üyesiyim menfaatim var deyip geç daha ne uzatıyosun devlet filan. Bilgileri kaptırmışsın devleti koruyamamışsın Namusunu beş paralık hale getirmişsin. Hala daha savunmaya kalkıyosun. Sırf senden oldukları için bukadar yapılan vatana ihanet boyutunda olayları görmezden geliyosun.
Burası siyasi tartışma başlığı değil konu ile ilgili yorumunu anlarım ama boşver 28 şubatı generali bizi ilgilendirmiyo dostum

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bana bunlardan gına geldi devlet ve hükümeti ayırt etmeyi bilmeyen insanlar bunlar. Verdiği cevaba çok sinirlendim.
Biz millet olarak böyleyiz bi tarafta devletle hükümeti ayıramayanlar diğer tarafta hükümete muhalif olmakla vatan hainliğini ayıramayanlar çok takma kafayı yersin

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@nournika bak güzel kardeşim benim herhangi bir çıkarım yok sadece gönül bağım var ikincisi ben kusursuz olduğunu ve her alanda en iyi olduğunu iddia etmedim sadece demokrasi ve insan haklarını geliştirdiğini söyledim.