Hoşgeldin Misafir

Web Satış + Domain + Hosting Satış V2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jeksserkan

21 Kas 2017
167 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hadex23' Alıntı:
jeksserkan' Alıntı:
hocam dosya paylaşıyorsunuz iyi ne güzel  rar şifresi için mesaj atın diyorsunuz buraya kadar tamam 2 gündür sizden bu dosyayı bekliyorum rica etsem gönderebilirmisiniz

valla hocam konu paylaşıldıgında yorum yapmışsınız o zamandan bu zamana herhangi bi dönüş olmadıysa bence yönetimin bi el atması lazım derim benim görüşüm bu saygılar

aynen öyle valla hayır ayıptır insanları uğraştırmaktan başka birşey değil sanki paylaştığın scripti parayla satıyorsun herkes faydalansın kardeşim dosyayı paylaşıyorsan düzgün paylaşın amacım saygısızlık değil fakat uğraştırmayın insanları

Microtic

19 Haz 2019
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şifreler pm ile gönderilmiştir.Beyler sanki para veriyorsunuz paylaşımı yapan benim konudada belirttim herkese dağıtmayacam diye konuyu baltalamayın pm nizi kontrol edin.Sırf bu yorum ve farklı yerlerde yayınlanıyor diye paylaşasın gelmiyor scriptleri bu yuzden forum durgun

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hadex23' Alıntı:
Microtic' Alıntı:
şifreler gönderilmiştir

şifre için teşekkürler sanırım foksiyon.php yarım kırılmış admin panelden işlem yapıyo ama herhangi bir resim yüklemesi yapılmıyor logo dahi degişim olmuyor upland olmuyor yani

Warez bir script kırıkda olsa hatası, açığı elbet olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...