Hoşgeldin Misafir

Web Satış + Domain + Hosting Satış V2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hadex23

12 Şub 2020
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Microtic' Alıntı:
kesinlikle  php 7 kırmaya çalıştık bu kadar kırabildik hatası varsa el birliği ile düzeltelim yazın hatalarını

merhaba günaydın dedigim gibi başka hatasına görmedim sadece upland kapalı resim yükleme yerleri kapalı o hatayıda foksiyondan alıyor

Mayloot

25 Nis 2020
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
horozkentli' Alıntı:
emeğine sağlık
script php 7.1 ve üzerinde çalışmaktadır resim yükleme ve içerik güncellemehatası almamak için fonk klasöründeki en son satıra 0 yazan yeri 1 yapmanız yeterli

Hocam birşeyi yarın ağız ile anlatma cidden çözdüysen açık şekilde anlatta herkez bilsin teşekkürünü etsin.
Yarım yamalak ağız ile sorunu çözmüş gibi yapma lütfen..

Takip ediyorum seni uzun süredir iyi işlerin var ama bu yaptığın hoş değil.

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mayloot' Alıntı:
horozkentli' Alıntı:
emeğine sağlık
script php 7.1 ve üzerinde çalışmaktadır resim yükleme ve içerik güncellemehatası almamak için fonk klasöründeki en son satıra 0 yazan yeri 1 yapmanız yeterli

Hocam birşeyi yarın ağız ile anlatma cidden çözdüysen açık şekilde anlatta herkez bilsin teşekkürünü etsin.
Yarım yamalak ağız ile sorunu çözmüş gibi yapma lütfen..

Takip ediyorum seni uzun süredir iyi işlerin var ama bu yaptığın hoş değil.

Bu tür siteminizi kendinize saklayınız. Burada sağlam script zor bulunur fakat adam çalışan script veriyor ne yapmanız gerektiğini açıklıyor eğer okuyup yapmayı veya kurmayı bilmiyorsanız parasını verip ücretli şekilde alabilirsiniz okadar ihtiyacınız var ise.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...