Hoşgeldin Misafir

Web Tasarım Satış Scripti Web-Ofisi ( KIRILDI )

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiçbir şey kırılmaz değildir.

Güle Güle Kullanın

Denendi Hiç Bir Sorun Yok İstediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz.

websatis_1.png

Yapmadan Önce Okumanızı Öneririm.

Öncelikle bütün php dosyaları kırılmış olup hepsinde gerekli düzenlemeler tarafımca yapılmıştır. Veritabanında bir sorun yok InnoDB olarak kaydediyor bu yüzden sorun çıkarıyor MyISaM olarak değiştirebilirsiniz. Upload olarak kontrol sağlamadım ama editleyebilirsiniz.

Kusura bakmayın ama elinize açık kaynak verildiğinde sorunsuz olmasını istiyorsunuz.

Bazı şeyleri hazır açık kaynağını bulunca fullden full olsun diye beklememek lazım birazda size kalsın bir şeyler.

Haricinde lisanslama sistemi şu şekilde işliyo aslında farksız kolay bir lisans bütün php dosyalarında SESSİON oluşturulmuş hepsinin adı GUVENLİK true olarak görünüyor bu sessionu false yapmıcaksınız tamamen siliceksiniz. her sayfadan bu sessionu sildiğinizde bütün sayfalarda lisanslar kontrol edilmeden devam ediyor tek bir kere kontrol ediyor ve daha sonrasında güvenliğe takılmıyor.

Bundan çıkabilmek içinse kaldırmanız gerekmektedir.

Bundan sonrasındaki bütün herşey size ait artık ben kırdım verdim gerisini size bıraktım.

Temanın lisansını yapamayan arkadaşlar indirdiğiniz dosyayı bi klasöre çıkarın daha sonra yüklenecek dosyaların içinde

Panel klasörünün altında SYSTEM klasörüne girin.

Function.php dosyasını açıp en alta inin ve düzenlenecek kısım aşağıda belirttim www olmadan sitenin adını yazın yeterli web site çalışacaktır.

webofisi scripti

rOlDoB.png

R00TWAREZCİ FARKI..

İtina İle Dosyalar Kırılır.

ÜCRETSİZ İONCUBE KIRMA KONUMUZ

Moderatör tarafında düzenlendi:

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Risus' Alıntı:
bunun mu lisansı kırılmış ?

öyle birşey yok. lisans sorunu hala devam ediyor.

devam mı ediyor ::D siteni atarmısın kardeşim function.php düzenlemesini ben öğretcek değilim bütün dosyalar aktif kurdum denedim.
dilersen ftp bilgilerin gönder özelden kurulumunu yapayım. 

function.php kırıldı diye lisansı kırıldı olmuyor url yi düzenliceksin ilk önce :D

Organikpiskos' Alıntı:

saolasın güle güle kullan

vortex' Alıntı:

rica ederim