Hoşgeldin Misafir

Web Tasarım Satış Scripti Web-Ofisi ( KIRILDI )

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warezci' Alıntı:
fonksiyon.php arkadaşla gönderilmiştir konuyu düzenler script localde test ettiğim kadarıyla yüzeysel olarak çalışıyor sıkıntısız

test için teşekkürler demoya kurma ihtiyacı duymadım çalışıyor tamamen

lisans konusunda sorun yaşayanlar için function.php editlencek kısım eklendi güle güle kullanın :) konu sabit :)

akra

18 Ocak 2018
294 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kredi yükleme olayında halen sıkıntı var sanırsam zira müşteri kendisi ödeme eklemek istediğinde yapamıyor. kredi tutarı istediğiniz kadar girip her hangi bir kullanıcıya atamadan hem admin hem de kullanıcı boşa kredi yükleyebiliyor.

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
akra' Alıntı:
Kredi yükleme olayında halen sıkıntı var sanırsam zira müşteri kendisi ödeme eklemek istediğinde yapamıyor. kredi tutarı istediğiniz kadar girip her hangi bir kullanıcıya atamadan hem admin hem de kullanıcı boşa kredi yükleyebiliyor.

ödeme sistemindeki paytr aktif olmadığı için öyle yapıyor

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

ehnera

28 Kas 2017
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Er0in412' Alıntı:
Hiçbir şey kırılmaz değildir.--

Güle Güle Kullanın--

Denendi Hiç Bir Sorun Yok İstediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz.--

websatis_1.png
Temanın lisansını yapamayan arkadaşlar indirdiğiniz dosyayı bi klasöre çıkarın daha sonra yüklenecek dosyaların içinde -

Panel klasörünün altında SYSTEM klasörüne girin. -

Function.php dosyasını açıp en alta inin ve düzenlenecek kısım aşağıda belirttim www olmadan sitenin adını yazın yeterli web site çalışacaktır.-

rOlDoB.png
--

R00TWAREZCİ FARKI.....

İtina İle Dosyalar Kırılır.--

EE WEB-OFisinden başka bir emekçi kalmayınca ne yapacaksınız ?

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ehnera' Alıntı:
Er0in412' Alıntı:
Hiçbir şey kırılmaz değildir.--

Güle Güle Kullanın--

Denendi Hiç Bir Sorun Yok İstediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz.--

websatis_1.png
Temanın lisansını yapamayan arkadaşlar indirdiğiniz dosyayı bi klasöre çıkarın daha sonra yüklenecek dosyaların içinde -

Panel klasörünün altında SYSTEM klasörüne girin. -

Function.php dosyasını açıp en alta inin ve düzenlenecek kısım aşağıda belirttim www olmadan sitenin adını yazın yeterli web site çalışacaktır.-

rOlDoB.png
--

R00TWAREZCİ FARKI.....

İtina İle Dosyalar Kırılır.--

EE WEB-OFisinden başka bir emekçi kalmayınca ne yapacaksınız ?

zaten yazılımcıyım gerek duymuyorum ki :)

Mailstorm' Alıntı:
Paylaşımın için teşekkürler

rica ederim

SchilleR

7 Eki 2017
251 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Er0in412 giriş yap kısmında bir sorun var çözemedim üye oluyor fakat giriş yapmada sorun oluyor. yönetim paneline geçiş yapmıyor uyenin bu konuda yardımcı olabilecek varmı ? 

geri kalan tüm lisans sorunları için  sayfalar ve panel/sayfalar kısmındaki tüm dosyalara girip siteadının değiştirmeleri gerek

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JuSTLoV' Alıntı:
@Er0in412 giriş yap kısmında bir sorun var çözemedim üye oluyor fakat giriş yapmada sorun oluyor. yönetim paneline geçiş yapmıyor uyenin bu konuda yardımcı olabilecek varmı ? 

geri kalan tüm lisans sorunları için  sayfalar ve panel/sayfalar kısmındaki tüm dosyalara girip siteadının değiştirmeleri gerek

İstek  Yapmak  Yasaktır  Bilginize

Risus

27 Kas 2017
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
O kadarini bende biliyorum merak etme, sadece duzenlemeyi bilmeyen bir dunya kisi var, her sayfada ayri lisans texti var, bunlari temizlersen kullanicilar daha rahat kurarlar ve kullanirlar