|
Warezci' Alıntı:fonksiyon.php arkadaşla gönderilmiştir konuyu düzenler script localde test ettiğim kadarıyla yüzeysel olarak çalışıyor sıkıntısız
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
akra' Alıntı:Kredi yükleme olayında halen sıkıntı var sanırsam zira müşteri kendisi ödeme eklemek istediğinde yapamıyor. kredi tutarı istediğiniz kadar girip her hangi bir kullanıcıya atamadan hem admin hem de kullanıcı boşa kredi yükleyebiliyor.
aliarsiz' Alıntı:Aga korkulur teşekkürler ...
tasarman07' Alıntı:Harikasınız
BaKBi' Alıntı:eline emeğine sağlık olsun
websitil' Alıntı:teşekkürler kardeşim
Er0in412' Alıntı:Hiçbir şey kırılmaz değildir.--
Güle Güle Kullanın--
Denendi Hiç Bir Sorun Yok İstediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz.--
Temanın lisansını yapamayan arkadaşlar indirdiğiniz dosyayı bi klasöre çıkarın daha sonra yüklenecek dosyaların içinde -
Panel klasörünün altında SYSTEM klasörüne girin. -
Function.php dosyasını açıp en alta inin ve düzenlenecek kısım aşağıda belirttim www olmadan sitenin adını yazın yeterli web site çalışacaktır.-
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.--
R00TWAREZCİ FARKI.....
İtina İle Dosyalar Kırılır.--
ehnera' Alıntı:Er0in412' Alıntı:Hiçbir şey kırılmaz değildir.--
Güle Güle Kullanın--
Denendi Hiç Bir Sorun Yok İstediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz.--
Temanın lisansını yapamayan arkadaşlar indirdiğiniz dosyayı bi klasöre çıkarın daha sonra yüklenecek dosyaların içinde -
Panel klasörünün altında SYSTEM klasörüne girin. -
Function.php dosyasını açıp en alta inin ve düzenlenecek kısım aşağıda belirttim www olmadan sitenin adını yazın yeterli web site çalışacaktır.-
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.--
R00TWAREZCİ FARKI.....
İtina İle Dosyalar Kırılır.--
EE WEB-OFisinden başka bir emekçi kalmayınca ne yapacaksınız ?
Mailstorm' Alıntı:Paylaşımın için teşekkürler
JuSTLoV' Alıntı:@Er0in412 giriş yap kısmında bir sorun var çözemedim üye oluyor fakat giriş yapmada sorun oluyor. yönetim paneline geçiş yapmıyor uyenin bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?
geri kalan tüm lisans sorunları için sayfalar ve panel/sayfalar kısmındaki tüm dosyalara girip siteadının değiştirmeleri gerek