|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ali123' Alıntı:Ben sql den iyi anlarım dork yazma admin panel bypass lama falan ama wordpress sitelerine giriş yapmak istiyorum bana brute force önermeyin o lamer işi wordpress sitelerini nasıl hacklerim Onun özel Dorkları falan varmı
LoST_ED' Alıntı:Güncel açıkları takip edebilirsin, bazı açıklarda dorklar falan da paylaşılıyor. Exploit-db, exploitalert, cxsecurity gibi sitelere bakabilirsin.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
WebciAdam' Alıntı:LoST_ED' Alıntı:Güncel açıkları takip edebilirsin, bazı açıklarda dorklar falan da paylaşılıyor. Exploit-db, exploitalert, cxsecurity gibi sitelere bakabilirsin.
yav arkadaşım ne güzel açık isimler biliyorsunuz biz ancal sql açık ismini biliyok onun ismini bile tam bilmiyok (sql injection mudur nedir)![]()
![]()
okey abi anlaşıldıbYücel Yıldırım' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:LoST_ED' Alıntı:Güncel açıkları takip edebilirsin, bazı açıklarda dorklar falan da paylaşılıyor. Exploit-db, exploitalert, cxsecurity gibi sitelere bakabilirsin.
yav arkadaşım ne güzel açık isimler biliyorsunuz biz ancal sql açık ismini biliyok onun ismini bile tam bilmiyok (sql injection mudur nedir)![]()
![]()
Bir İstihbaratçı sessiz olmalı . Bunları araştırıp öğrenmeli
Aktiflik
Seviye
Deneyim
gamovertinks' Alıntı:Güncel sql dorku var mı bildiğinz web hack e yeni başladım bildiğiz dork vs var mı güncel
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ali123' Alıntı:sonuç olarak exploid bulup bf mi yapmam lazım