Hoşgeldin Misafir

Wordpressler Hakkında

ali123

22 Şub 2019
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben sql den iyi anlarım dork yazma admin panel bypass lama falan ama wordpress sitelerine giriş yapmak istiyorum bana brute force önermeyin o lamer işi wordpress sitelerini nasıl hacklerim Onun özel Dorkları falan varmı

assume

13 Nis 2019
102 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güncel açıkları takip edebilirsin, bazı açıklarda dorklar falan da paylaşılıyor. Exploit-db, exploitalert, cxsecurity gibi sitelere bakabilirsin.

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ali123' Alıntı:
Ben sql den iyi anlarım dork yazma admin panel bypass lama falan ama wordpress sitelerine giriş yapmak istiyorum bana brute force önermeyin o lamer işi wordpress sitelerini nasıl hacklerim Onun özel Dorkları falan varmı

Lamer derken. Exploit dork ile bin tane WordPress site bulabilirsiniz. Brutefoce yi hafife alma.Bir devlet sitesi çıkar. Ondan sonra o siteden de 50 devlet sitesi çıksa. Gözün aydınlanır. Bf de yap diğer açık türlerinide araştır .

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
LoST_ED' Alıntı:
Güncel açıkları takip edebilirsin, bazı açıklarda dorklar falan da paylaşılıyor. Exploit-db, exploitalert, cxsecurity gibi sitelere bakabilirsin.

yav arkadaşım ne güzel açık isimler biliyorsunuz biz ancal sql açık ismini biliyok onun ismini bile tam bilmiyok (sql injection mudur nedir) :cry: :cry:

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
LoST_ED' Alıntı:

yav arkadaşım ne güzel açık isimler biliyorsunuz biz ancal sql açık ismini biliyok onun ismini bile tam bilmiyok (sql injection mudur nedir) :cry: :cry:

Bir İstihbaratçı sessiz olmalı . Bunları araştırıp öğrenmeli

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
LoST_ED' Alıntı:

Bir İstihbaratçı sessiz olmalı . Bunları araştırıp öğrenmeli
okey abi anlaşıldıb  :cool: