Xenforo tema ve dil paketi yüklerken bu hatayı alıyorum yardımcı olabilen varsa çok mutlu olurum iyi çalışmalar dilerim.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Xenforo tema ve dil paketi yüklerken bu hatayı alıyorum yardımcı olabilen varsa çok mutlu olurum iyi çalışmalar dilerim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
cloudflare ama şey dosyadan kaynaklı olma olasılığı da yüksek benceTam olarak ne oluyor efendim o
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Xenfori yazilımin crack mi?Onuda denedim hocam
Evet lisanssız bir dosya ozaman dosyanın bozuk olma ihtimali olabilir veya yazilimin kurdugun hosting ile alakali olabilirCrack derken turkhacks forumdan aldım hocam
[XenGenTr] Style V5 TEMAEvet lisanssız bir dosya ozaman dosyanın bozuk olma ihtimali olabilir veya yazilimin kurdugun hosting ile alakali olabilir
O yazilım degil[XenGenTr] Style V5 TEMA
Konu isimli yazılım
Hocam bilgim var içerisinde xenforo yazılımı var temanın kurulumunu yaptım temayı kurarken bu hatayı aldımO yazilım degiltemanın ismi sadece. sanırım xenforo hakkinda gerekli bilginiz yok dikkat etmenizi ve iyice arastirma yapmanizi oneririm. sitenizde saldiriya mağruz kalip hacklenebilir sonucta lisanssiz bir urunde kullaniyorsunuz ve bilginiz yeterli değil