Bilemiyorum yardımcı olabilicek biri varsa ilgilenir dostum kusura bakmaHocam bilgim var içerisinde xenforo yazılımı var temanın kurulumunu yaptım temayı kurarken bu hatayı aldım
|
Bilemiyorum yardımcı olabilicek biri varsa ilgilenir dostum kusura bakmaHocam bilgim var içerisinde xenforo yazılımı var temanın kurulumunu yaptım temayı kurarken bu hatayı aldım
Teşekkür ederim yukarıda yazdığım başka bir script için bilginiz varmıBilemiyorum yardımcı olabilicek biri varsa ilgilenir dostum kusura bakma
Bu hata, VQMod (Virtual Quick Mod) için gerekli olan PHP DOMDocument uzantısının sunucunuzda yüklü veya etkinleştirilmiş olmamasından kaynaklanır. VQMod, bu uzantıya XML dosyalarını işlemeye ihtiyaç duyar.Teşekkür ederim yukarıda yazdığım başka bir script için bilginiz varmı
Yükleme işleminde bilgi sahibimisinizBu hata, VQMod (Virtual Quick Mod) için gerekli olan PHP DOMDocument uzantısının sunucunuzda yüklü veya etkinleştirilmiş olmamasından kaynaklanır. VQMod, bu uzantıya XML dosyalarını işlemeye ihtiyaç duyar.
MalesefYükleme işleminde bilgi sahibimisiniz
TeşekkürlerMalesef