Hoşgeldin Misafir

📢 🆈🅴🅽🅸 - Yepyeni E-TİCARET PHPTEMA - ⭐Giyim & Moda E-Ticaret Konsepti - Sadece Turkhacks'da

Andjovker

Turkiye
1 Mar 2020
1,131 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
product_giyim680227984826462.png

1819086793.png

4237757518.png

3319325371.png
3936929561.png

707918916.png

117833282.png

1957256220.png
2949549390.png

Kurulum Klasöründe Sql Dosyası ve Kurulum Talimatı Mevcut
Tüm Şifreli Dosyalar Çözülmüştür tamamen Açık Kaynak TurkHacks Ailesine Özel

DEMO

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sql dosyası ( bu dosyayı kullanın)

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tesekurler

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,244 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bunları decode edebilirmiyinz, panele trendyol, hepsiburada, paraşüt entegre ediyorum, bu dosyalar sebebi ile takıldım. Decode edebilirseniz buradan paylaşacağım bitirip.
Decode edilip konuya yorum olarak eklemiştik

Ek olarak diğer versiyonunda belirttiğiniz eklentileri entegre edip full decode halini paylaşmıştık oradan kodları alabilirisniz aynı bknz : https://www.turkhacks.com/konu/phptema-giyim-moda-5-e-ticaret-yazilimi-bayram-hediyesi.190410/

fsmhan

23 Ara 2017
910 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Decode edilip konuya yorum olarak eklemiştik

Ek olarak diğer versiyonunda belirttiğiniz eklentileri entegre edip full decode halini paylaşmıştık oradan kodları alabilirisniz aynı bknz : https://www.turkhacks.com/konu/phptema-giyim-moda-5-e-ticaret-yazilimi-bayram-hediyesi.190410/
emeğine teşekkürler, anadizindeki dosya decode paylaşımını gördüm, ancak bu sürümde video-banner ve kayan-banner modülleride var, bana admin panel dizinindeki "secured" içindeki , home-index.php, home-login.php, important.php, masterpiece.php, pages.php, post.php, print.php dosyaların decode hali lazım. yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler.

pazaryeri eklendi ama kodlarda admin paneli için düzenleme gerekiyor, kayan-banner ve video-banner için ekleme yaptım düzeltme, yukarıda belirttiğim admin panelindeki ana dizindeki dosyaların decodesi elimizde olursa full scripti paylaşabilirim.

fsmhan

23 Ara 2017
910 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
emeğine teşekkürler, anadizindeki dosya decode paylaşımını gördüm, ancak bu sürümde video-banner ve kayan-banner modülleride var, bana admin panel dizinindeki "secured" içindeki , home-index.php, home-login.php, important.php, masterpiece.php, pages.php, post.php, print.php dosyaların decode hali lazım. yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler.

pazaryeri eklendi ama kodlarda admin paneli için düzenleme gerekiyor, kayan-banner ve video-banner için ekleme yaptım düzeltme, yukarıda belirttiğim admin panelindeki ana dizindeki dosyaların decodesi elimizde olursa full scripti paylaşabilirim.

kayan-banner.php sayfası buşekilde boş çıkıyor....

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,244 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

kayan-banner.php sayfası buşekilde boş çıkıyor....
Eksik sayfaları inceleyip post.php ve pages.php dosyasına şu tarz kod eklemen yeterli olur
kayan banner sayfasının açılması için pages.php dosyasına bunu ekle.
PHP:
case 'kayan_banner';
                    require_once("inc/modules/modules/showcase_kayan.php");
                    break;