|
secured içinde , home-index.php, home-login.php, important.php, masterpiece.php, pages.php, post.php, print.php
tesekurler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurulum Klasöründe Sql Dosyası ve Kurulum Talimatı Mevcut
Tüm Şifreli Dosyalar Çözülmüştür tamamen Açık Kaynak TurkHacks Ailesine Özel
DEMO
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sql dosyası ( bu dosyayı kullanın)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Decode edilip konuya yorum olarak eklemiştikbunları decode edebilirmiyinz, panele trendyol, hepsiburada, paraşüt entegre ediyorum, bu dosyalar sebebi ile takıldım. Decode edebilirseniz buradan paylaşacağım bitirip.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
emeğine teşekkürler, anadizindeki dosya decode paylaşımını gördüm, ancak bu sürümde video-banner ve kayan-banner modülleride var, bana admin panel dizinindeki "secured" içindeki , home-index.php, home-login.php, important.php, masterpiece.php, pages.php, post.php, print.php dosyaların decode hali lazım. yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler.Decode edilip konuya yorum olarak eklemiştik
![]()
Ek olarak diğer versiyonunda belirttiğiniz eklentileri entegre edip full decode halini paylaşmıştık oradan kodları alabilirisniz aynı bknz : https://www.turkhacks.com/konu/phptema-giyim-moda-5-e-ticaret-yazilimi-bayram-hediyesi.190410/
emeğine teşekkürler, anadizindeki dosya decode paylaşımını gördüm, ancak bu sürümde video-banner ve kayan-banner modülleride var, bana admin panel dizinindeki "secured" içindeki , home-index.php, home-login.php, important.php, masterpiece.php, pages.php, post.php, print.php dosyaların decode hali lazım. yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
pazaryeri eklendi ama kodlarda admin paneli için düzenleme gerekiyor, kayan-banner ve video-banner için ekleme yaptım düzeltme, yukarıda belirttiğim admin panelindeki ana dizindeki dosyaların decodesi elimizde olursa full scripti paylaşabilirim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eksik sayfaları inceleyip post.php ve pages.php dosyasına şu tarz kod eklemen yeterli olur
case 'kayan_banner';
require_once("inc/modules/modules/showcase_kayan.php");
break;