|
Hocam Scripti de atman gerek Scripti ekranında SQL hatalarına göre yazarız SQL i örnek a sütünü eksik der onu yaparız ondan sonra farklı hatalara göre SQL e ekleme yaparızSql Dosyası indirme Linki
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
sadece sql istediginiz için sql attım scriptide atın diye yeni diyorsunuzHocam Scripti de atman gerek Scripti ekranında SQL hatalarına göre yazarız SQL i örnek a sütünü eksik der onu yaparız ondan sonra farklı hatalara göre SQL e ekleme yaparız telegram adresim @stalkerbedo
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sadece sql istediginiz için sql attım scriptide atın diye yeni diyorsunuz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bekliyoruz hocam buraya bilgilendirme yapmayı unutmayın lütfen.Scripti iniyor en kısa sürede sorunları çözüp paylaşmaya çalışacağım teşşekür ederim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
O bayağı güzel scriptBu sitenin sattığı iyovi epin scriptinin kırılmış halini başka bir forumda gördüm elinde olan var mı acaba ?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ben kurdum kurarken sqlde bir sorun olmadı ama site linkimi açınca 500 hatası veriyor. Acaba scriptte bazı dosyalar eksik mi? Ya da yapılandırma adımlarını tam olarak anlatabilir misiniz? Database dosyamı yapılandırdım sadece.kardeşim varda sql sorunlu , sağlam sql olan biri atarsa okeyiz
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Script codeigniter yazılmış. Gerekli yapılandırmayı yaptım ancak eksik dosya olabilir gibime geldi. Çok uzmanı değilim konun ama loglarda 403
Ben kurdum kurarken sqlde bir sorun olmadı ama site linkimi açınca 500 hatası veriyor. Acaba scriptte bazı dosyalar eksik mi? Ya da yapılandırma adımlarını tam olarak anlatabilir misiniz? Database dosyamı yapılandırdım sadece.
Ben baya bir kurcaladım. Bir şeyler çıkarmaya çalışıyorumHead dosyasında ioncube bulunmakta. İoncube kırabilecek var mı?
10euro'ya 10 günlük ioncube kıran bir site var, Site online olarak ioncube kırıyor.Script hatalı degil sadece dosyalar ioncubeli 126 dosya
bunları açınca çalışacağıda belli değil , sqli zaten import ederken hatalı ve eksik ediyorScript hatalı degil sadece dosyalar ioncubeli 126 dosya