Hoşgeldin Misafir

Script İstek yovi Epin script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turkay

Karanlık Yıldızlar
29 Ara 2017
1,015 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam Scripti de atman gerek Scripti ekranında SQL hatalarına göre yazarız SQL i örnek a sütünü eksik der onu yaparız ondan sonra farklı hatalara göre SQL e ekleme yaparız telegram adresim @stalkerbedo
sadece sql istediginiz için sql attım scriptide atın diye yeni diyorsunuz

black_shame

9 Eyl 2023
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Script codeigniter yazılmış. Gerekli yapılandırmayı yaptım ancak eksik dosya olabilir gibime geldi. Çok uzmanı değilim konun ama loglarda 403
kardeşim varda sql sorunlu , sağlam sql olan biri atarsa okeyiz
Ben kurdum kurarken sqlde bir sorun olmadı ama site linkimi açınca 500 hatası veriyor. Acaba scriptte bazı dosyalar eksik mi? Ya da yapılandırma adımlarını tam olarak anlatabilir misiniz? Database dosyamı yapılandırdım sadece.

black_shame

9 Eyl 2023
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Script codeigniter yazılmış. Gerekli yapılandırmayı yaptım ancak eksik dosya olabilir gibime geldi. Çok uzmanı değilim konun ama loglarda 403

Ben kurdum kurarken sqlde bir sorun olmadı ama site linkimi açınca 500 hatası veriyor. Acaba scriptte bazı dosyalar eksik mi? Ya da yapılandırma adımlarını tam olarak anlatabilir misiniz? Database dosyamı yapılandırdım sadece.

Ben baya bir kurcaladım. Bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum :) Head dosyasında ioncube bulunmakta. İoncube kırabilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...