gelişme var mıdır beyaz ekran için ?hata mata yok herkes sorunsuz yüklüyorda sendemi hata var ama sql dosyaları localde yüklerken hata versede hosta yüklerken o hatayı vermeye biliyor sanırım bu phpmyadmin sürümleri ile alakalıdır
|
gelişme var mıdır beyaz ekran için ?hata mata yok herkes sorunsuz yüklüyorda sendemi hata var ama sql dosyaları localde yüklerken hata versede hosta yüklerken o hatayı vermeye biliyor sanırım bu phpmyadmin sürümleri ile alakalıdır
Aktiflik
Seviye
Deneyim
daha önce deneyen biri admin panele giremediğini söyledi. Db de olan kullanıcıyı girse bile kullanıcı yok gibi bir şeyler yazıyormuşhata mata yok herkes sorunsuz yüklüyorda sendemi hata var ama sql dosyaları localde yüklerken hata versede hosta yüklerken o hatayı vermeye biliyor sanırım bu phpmyadmin sürümleri ile alakalıdır
teşekkürlersadece sql istediginiz için sql attım scriptide atın diye yeni diyorsunuz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
https://www.turkhacks.com/konu/iyovi-epin-scripti-sql-mevcut.167304/ @barboyduxaliBu sitenin sattığı iyovi epin scriptinin kırılmış halini başka bir forumda gördüm elinde olan var mı acaba ?
sağolSql Dosyası indirme Linki
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımSql Dosyası indirme Linki
olur böyle vakalar no sıkıntısadece sql istediginiz için sql attım scriptide atın diye yeni diyorsunuz
..Sql Dosyası indirme Linki
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımScripti iniyor en kısa sürede sorunları çözüp paylaşmaya çalışacağım teşşekür ederim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalim sql dogruysa calistirdim benSql Dosyası indirme Linki
Aktiflik
Seviye
Deneyim