Hoşgeldin Misafir

Zafer Partisi - Baas - PKK | Şeytan Üçgeni

Codex

11 Ara 2017
1,471 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sen hem dış güçlerin maşalarını savunacaksın hem de işine gelmeyince diyeceksin ki halk cahil. Türk milleti alim değilse bile ariftir. Hamdolsun sağlam irade ile büyümeye devam ediyoruz.

@Codex @duzsozluk @caraflavor Peki cevabınız var mı Ümit Özdağ'ın yanındaki kimdir ve necidir :

resim.png
bilader işine bak senin uslübunu sevmedim uzatma insaları birbirine düşürme nedemek işine gelmeyince akp değil mi bu milletin anasını aglatan neyi savunuyorsun bana polemik yaratmaya çalışma sen kısa donla gezerken ben mahkeme mahkeme akp yüzünden dava görüyordum

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Babası değil dedesi, babasıda Türkeşle beraberdi o zaman Türkeşte hain, Madanoğlunun gücü Türkeşe yetmedi
Yoo Türkeş'i de kovdu :) Bir de siz Z Kuşağı neden böylesiniz kardeşim, Ümit Özdağ'ın dedesine dair nerede bir şey okudun ? Allahtandır ki Sülün Osman bu yıllarda yaşamamış memleketin yarısı köprü sahibi olurdu.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bilader işine bak senin uslübunu sevmedim uzatma insaları birbirine düşürme nedemek işine gelmeyince akp değil mi bu milletin anasını aglatan neyi savunuyorsun bana polemik yaratmaya çalışma sen kısa donla gezerken ben mahkeme mahkeme akp yüzünden dava görüyordum
İşte sizin bu yaptığınıza ecnebiler what aboutism diyor. Muhaberatçı dış güçlerin ajanlarını niye destekliyorsunuz dediğimde hayır öyle değil diyemediğiniz için siz de şöylesiniz diyorsunuz.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bunu yazarken desteklediklerinin ajan olduguna dair hiç araştırma yaptın mı ?
Tamam benimkilerin ajan olduklarını var sayıp denklemin dışına çıkarttık diyelim sen sorduğuma o zaman ne diyeceksin? Ben kabul ettim diyelim. Sen Ümit'in kirli ilişkilerini nasıl açıklayacaksın? What aboutism yapmadan bir cevap verebilecek misin?

Moderatör tarafında düzenlendi:

duzsozluk

7 Mar 2024
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yoo Türkeş'i de kovdu :) Bir de siz Z Kuşağı neden böylesiniz kardeşim, Ümit Özdağ'ın dedesine dair nerede bir şey okudun ? Allahtandır ki Sülün Osman bu yıllarda yaşamamış memleketin yarısı köprü sahibi olurdu.
Türkeşi Hindistana elçi yardımcısı gihi bir yetkiyle gitti ama geri geldi Muzaffer Özdağ ise sürgün edildi arasında fark var birisi resmi görevli diğeri ülkeden kovulmuş

Codex

11 Ara 2017
1,471 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tamam benimkilerin ajan olduklarını var sayıp denklemin dışına çıkarttık diyelim sen sorduğuma o zaman ne diyeceksin? Ben kabul ettim diyelim. Sen Ümit'in kirli ilişkilerini nasıl açıklayacaksın? What aboutism yapmadan bir cevap verebilecek misin?
kirli işleri dediğin şeyleri bi sırala bana hepsini özenle araştırcam

duzsozluk

7 Mar 2024
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sizde il teşkilatı üyesi bmw audi den aşşağısına biniyor mu reis, eğer dediğin olay doğruysa araştırılması lazım Özdağ hocamı arar şikayetimi iletirim; aradığımızda açıyor genelde

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kirli işleri dediğin şeyleri bi sırala bana hepsini özenle araştırcam

Halef Mouhtaf (Baasçı Türk Düşmanı) ile Deniz Büstani(damadı olan diğer bir Arap) aracılığıyla ne görüşüyor ?

Parti binasının alt katındaki yerde Serkan Kafkas ve yanındaki çocuklar tarafından yönetilen sayfalarda neden Esed Rejimi övülüyor?

İsrail ajanları ile çok defa görüştüğünü kendi beyan ediyor aralarında ne konuşuldu?

Abdullah Öcalan ile alakalı elinde gizli dosya olduğunu ve bu dosyayı El Muhaberat'dan aldığını söyledi birincisi Muhaberat ajanları hayrına dosya mı dağıtıyor ikincisi PKK aleyhinde bir dosyayı neden gizli tutuyor yoksa PKK ile arasında bir pazarlık mı var?

Suriye'ye gitmek istediğinde Şam değil Lazkiye'ye gidecekti ancak Ruslar ziyaretinden rahatsız oldu ve engelledi. Bu ziyaret gerçekleşseydi Lazkiye'de hangi Nusayri Araplar kendisini ağırlayacaktı ve bu Nusayriler'in Türkiye'deki akrabaları hakkında terör soruşturması var mı?

daha da gider böyle.

backlinkcim

25 Eki 2023
38 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türkeşi Hindistana elçi yardımcısı gihi bir yetkiyle gitti ama geri geldi Muzaffer Özdağ ise sürgün edildi arasında fark var birisi resmi görevli diğeri ülkeden kovulmuş
Ne olarak gittiği ne olduğunu değiştirmez Türkeş bir ABD ajanıdır. Daha detaylı bilgiler için Sentez İhaneti kitabını okuyabilirsin.

duzsozluk

7 Mar 2024
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ne olarak gittiği ne olduğunu değiştirmez Türkeş bir ABD ajanıdır. Daha detaylı bilgiler için Sentez İhaneti kitabını okuyabilirsin.

Kominizme karşı diye adamı hain ilan ettiniz öyle olsaydı Azmi Karamahmutoğlunu ABD'nin desteklediği yunana karşı gönderip ülkücüleri teşkilandırtmazdı. O zamanlar solculuk yüksekiyordu kızıl kahpe rusyaya bağlanalım diye

Codex

11 Ara 2017
1,471 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Halef Mouhtaf (Baasçı Türk Düşmanı) ile Deniz Büstani(damadı olan diğer bir Arap) aracılığıyla ne görüşüyor ?

Parti binasının alt katındaki yerde Serkan Kafkas ve yanındaki çocuklar tarafından yönetilen sayfalarda neden Esed Rejimi övülüyor?

İsrail ajanları ile çok defa görüştüğünü kendi beyan ediyor aralarında ne konuşuldu?

Abdullah Öcalan ile alakalı elinde gizli dosya olduğunu ve bu dosyayı El Muhaberat'dan aldığını söyledi birincisi Muhaberat ajanları hayrına dosya mı dağıtıyor ikincisi PKK aleyhinde bir dosyayı neden gizli tutuyor yoksa PKK ile arasında bir pazarlık mı var?

Suriye'ye gitmek istediğinde Şam değil Lazkiye'ye gidecekti ancak Ruslar ziyaretinden rahatsız oldu ve engelledi. Bu ziyaret gerçekleşseydi Lazkiye'de hangi Nusayri Araplar kendisini ağırlayacaktı ve bu Nusayriler'in Türkiye'deki akrabaları hakkında terör soruşturması var mı?

daha da gider böyle.
Ben bunları tek tek araştıracağım sendende rica bir konuyu araştırman : Yahudi Cesaret Madalyası kime hangi görevleri karşılıqında verildi.

backlinkcim

25 Eki 2023
38 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kominizme karşı diye adamı hain ilan ettiniz öyle olsaydı Azmi Karamahmutoğlunu ABD'nin desteklediği yunana karşı gönderip ülkücüleri teşkilandırtmazdı. O zamanlar solculuk yüksekiyordu kızıl kahpe rusyaya bağlanalım diye

T.C. vatandaşı olmayan hatta soyadı olmayan biri ne şekilde Harb Akademi'ne girip okuyor? Yahu kitap söylüyorum ezbere savunacağına oku da bilgilen. Kitabın içinde her şeyin kaynağı var.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben bunları tek tek araştıracağım sendende rica bir konuyu araştırman : Yahudi Cesaret Madalyası kime hangi görevleri karşılıqında verildi.
Şunu da araştır madem kendisine tarikat ve cemaatler sorulduğunda konuyu değiştirip selefiler demeye başlıyor. Tarikatler ve selefiler iki ayrı grup olduğu gibi birbirine de düşmanlar. Acaba Cübbeli Ahmet Hoca, Mustafa Arabul vasıtasıyla Ümit Özdağ'a ulaşıp "bu Selefiler başımıza belâ bunları def etmek gerek" dedi mi ? Ümit Özdağ tarikatler ve cemaatlere karşı biriken öfkeyi selefilere yönlendirip Cübbeli gibilerin mürit kaybetmesine engel mi oluyor? Bunun için para aldı mı mesela?