Bilgim yok güzel kardeşim.@Reisci konu CHP'ye geliyor bir bak istersen![]()
|
Bilgim yok güzel kardeşim.@Reisci konu CHP'ye geliyor bir bak istersen![]()
Şunu da araştır madem kendisine tarikat ve cemaatler sorulduğunda konuyu değiştirip selefiler demeye başlıyor. Tarikatler ve selefiler iki ayrı grup olduğu gibi birbirine de düşmanlar. Acaba Cübbeli Ahmet Hoca, Mustafa Arabul vasıtasıyla Ümit Özdağ'a ulaşıp "bu Selefiler başımıza belâ bunları def etmek gerek" dedi mi ? Ümit Özdağ tarikatler ve cemaatlere karşı biriken öfkeyi selefilere yönlendirip Cübbeli gibilerin mürit kaybetmesine engel mi oluyor? Bunun için para aldı mı mesela?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Veryansın'a çıkınca da hepsi bir değil miili tarikatler de var diyordu.aç bak tarikatları mı seviyormuş, selefilerde az değil neyse
Evet şaşırtmadı yazar kim? Caner Kara fetöcü adam fetöcülerle boy boy fotosu var ve hatta 15 Temmuzda attığı tweetleri oku. Caner Karayı bende severdim ama bazı şeylerden sonra sevmedim ki fetöcülerle beraber olduğunu hatta bir olayı var Altınordu Cemiyetine yönlendiriyor orda yönlendirdiği isim burdan gelen bir kıza tecavüz etmiş ve sarkıyormuş. Bunu Atsız'cı sayfaların birinde kanıtlı şekilde vardı ama unuttum sayfanın adını bende kızım diye yazıyordu fake hesaptan ona bile sarkıyorduT.C. vatandaşı olmayan hatta soyadı olmayan biri ne şekilde Harb Akademi'ne girip okuyor? Yahu kitap söylüyorum ezbere savunacağına oku da bilgilen. Kitabın içinde her şeyin kaynağı var.
Milli tarikarlarda var evet doğruVeryansın'a çıkınca da hepsi bir değil miili tarikatler de var diyordu.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Boşverin hocam, akbilader işine bak senin uslübunu sevmedim uzatma insaları birbirine düşürme nedemek işine gelmeyince akp değil mi bu milletin anasını aglatan neyi savunuyorsun bana polemik yaratmaya çalışma sen kısa donla gezerken ben mahkeme mahkeme akp yüzünden dava görüyordum
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Senin ya kafa gidik ya da iftiracısın. Hangi fetöcü ile boy boy resmi var? Göster görelim. Sana yazdığı mesajları da göstersene.Evet şaşırtmadı yazar kim? Caner Kara fetöcü adam fetöcülerle boy boy fotosu var ve hatta 15 Temmuzda attığı tweetleri oku. Caner Karayı bende severdim ama bazı şeylerden sonra sevmedim ki fetöcülerle beraber olduğunu hatta bir olayı var Altınordu Cemiyetine yönlendiriyor orda yönlendirdiği isim burdan gelen bir kıza tecavüz etmiş ve sarkıyormuş. Bunu Atsız'cı sayfaların birinde kanıtlı şekilde vardı ama unuttum sayfanın adını bende kızım diye yazıyordu fake hesaptan ona bile sarkıyordu
Aktiflik
Seviye
Deneyim
AKP'ye indirgeyemiyorum bunu millet olarak tamamen fanatik yapıdayız.Boşverin hocam, akbişiler anlatmak zor. Bülent Ersoydan çocuk beklemek daha iyi olurdu bunlara laf anlatmak yerine.
https://www.instagram.com/atsizinizinde/p/CwpgCRsMHNa/ https://www.instagram.com/atsizinizinde/p/CwgOnOxsYkr/?img_index=1 al gir bakSenin ya kafa gidik ya da iftiracısın. Hangi fetöcü ile boy boy resmi var? Göster görelim. Sana yazdığı mesajları da göstersene.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Evet tanıyorum kendisini medyada öğrendim. Murat Kurum'un kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Cemaatte ev abiliği bile yapmış kişidir.Sen hem dış güçlerin maşalarını savunacaksın hem de işine gelmeyince diyeceksin ki halk cahil. Türk milleti alim değilse bile ariftir. Hamdolsun sağlam irade ile büyümeye devam ediyoruz.
@Codex @duzsozluk @caraflavor Peki cevabınız var mı Ümit Özdağ'ın yanındaki kimdir ve necidir :
![]()
Hatay için Suriye toprağı dediği videoyu görmüşündür o zaman ayrıca damadı olduğu iblisi de tanırsın.Evet tanıyorum kendisini medyada öğrendim. Murat Kurum'un kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Cemaatte ev abiliği bile yapmış kişidir.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Suriye hala bir savaş alanı ve İnşallah yakın zamanda büyük bir harekat ile bir kısmını daha özgürleştireceğiz. Toplu konutlar da Katar gibi diğer Müslüman milletlerin desteğiyle inşa ediliyor. Suriyelilerin vatan özlemi yavaş yavaş gideriliyor. Bu esnada ise Mossad ile ilişkisi olduğunu açık açık beyan edenlere karşı tavrımız sert olacaktır.kanıtım yok delilim yok fikrim yok açıklamamda yok siyaset işi derin işidir çıkar işidir ve kendi çıkarları doğrultusunda başkasını suçlamak oda ezikliktir. mesele suriye ırak israil Amerika değil bu vatanın başına kim geliyorsa yiyip içip cep doldurup gidiyor ümit özdqğ bir yerde haklı eğer suriye kontrol altındaysa herkes yaşıyorsa orda artık bu göçmenlerinde ülkemizde gönderilmesi gerekir parti adam tutmayı sevmem allahtan başkasınada tapmam ama tek bildiğim birşey var bu ülkede doğru konuşanı ya vatan haini ya terörist ya içeri atarlar yada dışlarlar zaten oy kullanmak veya buna zemin hazırlamak dinen yasak ve günahtır bunu çarptırdılar milletin gözüne günah değilmiş gibi inandırdılar Allah demiyor kürt Türk Arap çeçen Laz Hristiyan kafir Allah diyorki "ey kullarım ben sizler için yeri göğü dünyayı yaptım bu dünya tüm kullarıma yetendir olaki verdiğim toprak için ve emanet edilen insanlar için ölümler olursa onlar için azap kaçınılmazdır. meleki tavus a tapanacak kullarım cehennemi tadacaktır. benden başka ilah yoktur aksini iddia eden varsada mahşerde hesabını sorarım" devamı çoktur yaz yaz bitmez kuranın manası geniştir imamlar ve diğer kişiler sizlere başlıkları okur açılımını okumaz bu yüzden bu dünyada benim üzerime kayıtlı arsa ev hiç birşey yoktur yapmamda bu şekilde devam ederim ne zaman Allah bana derse bu yer senindir kimseye verme sana emanet ettim o zaman kimse alamaz. saygılarımla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
gazze filistin neden planda yok sadece Suriye var hedefte müslümanlığın yok edildiği yerde yardım veya iç atak anti savaş olması gerekmiyormu suriye savaşı çıkar savaşı filistin savaşı müslümanlık savaşı sizce mantıklımı suriye özgürleştirilmesi niye gazze filistin özgürleştirilmesi olmuyor burada müslümanlığın neresindeyiz ??Suriye hala bir savaş alanı ve İnşallah yakın zamanda büyük bir harekat ile bir kısmını daha özgürleştireceğiz. Toplu konutlar da Katar gibi diğer Müslüman milletlerin desteğiyle inşa ediliyor. Suriyelilerin vatan özlemi yavaş yavaş gideriliyor. Bu esnada ise Mossad ile ilişkisi olduğunu açık açık beyan edenlere karşı tavrımız sert olacaktır.
Sen neye dayanarak böyle saçma sapan ithamlarda bulunuyorsun? fetöcülerle boy boy fotoğrafını paylaş görelim. Bu yaptığın düpedüz iftiraya giriyor. Sonra ki yazdıkların özellikle dikkate bile alınamayacak kadar iğrenç şeyler yazmışsın. Elinde ne belge var, ne bir görsel kayıt var ne de atılan tweet ile ilgili bir şey var.Evet şaşırtmadı yazar kim? Caner Kara fetöcü adam fetöcülerle boy boy fotosu var ve hatta 15 Temmuzda attığı tweetleri oku. Caner Karayı bende severdim ama bazı şeylerden sonra sevmedim ki fetöcülerle beraber olduğunu hatta bir olayı var Altınordu Cemiyetine yönlendiriyor orda yönlendirdiği isim burdan gelen bir kıza tecavüz etmiş ve sarkıyormuş. Bunu Atsız'cı sayfaların birinde kanıtlı şekilde vardı ama unuttum sayfanın adını bende kızım diye yazıyordu fake hesaptan ona bile sarkıyordu
Burada yazılanların dayanağı nedir? Her yazılana inanıyorsan Bülent Ersoy'un hamile olduğuna da inanırsın. Belge yok, ses kaydı yok, görüntü yok. Neymiş Atsız'cı bir sayfa böyle böyle yazdı. Vay canına kanıta bak sen