Hoşgeldin Misafir

Başımız Sağolsun (NasyoneL'i Kaybettik)

bekir156

18 Kas 2020
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Başımız Sağolsun Vallahi Hep Tanışmak İstemiştim Kendisi İle SAygı Duyduğum ve Örnek Aldığım Biriydi Topraktan Geldik Toprağa Gideceğiz Allah ailesine Sabır versin Tüm dostlarımızın ve Turkhacks Ailesinin tekrar Başı Sağolsun

duhangs

9 Haz 2021
537 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yakın zamanda çok fazla genç ölüm duydum çevremde ve hepsi aaa hadi be şaka yapıyorsun tepkisi verdiğim şeyler oldu.
İnsan oturup düşününce diyor ki herşey ne boş , geride kalanlar bir zaman sonra unutuyor.
Kimin kimsen yoksa adını bile hatırlamıyor kimse. Bazen bir sohbet konusu oluyorsun ya iyi adamdır diyorlar arkandan.

Bazen çalış çabala herşey bir tek nefes. Ondan geldik ona gidiyoruz. Allah kalanlara sabır versin.

gnrmstf

23 Şub 2019
585 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Görünce şaka sandım, şaka olsaydı keşke. Kendisiyle burada tanıştım hiç yüzünü görmesem de çok iyi kalpli bir insan olduğunu söyleyebilirim. Allah rahmet eğlesin. Yakınlarına sabır versin.

ByAzap06

15 Ara 2017
750 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu acı haberi derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. @NasyoneL 'i kaybetmenin tarifsiz kederini yaşıyoruz. Kendisinin aramızdan ani ayrılışı hepimizi derinden yaraladı.

Bu zor günlerde, ailesine ve sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ne yazacağımı bulamadım. Onun gibi bu foruma bir daha gelir mi bilmiyorum ama Nasyonel çok farklı biriydi. Forumun en onurlu, adaletli ve şerefli insanlarından biriydi. İyi hatırlıyorum skype görüşmelerimizi, deep ile nasyonelle şakalaşmalarımızı. Nasyonel'in foruma verdiği emeğin karşılığını beklemeden elinden gelen en iyisini yapar sonra döner biz en iyisiyiz der gururlanırdı. Allah mekanını cennet eylesin kardeşimin. Konuşmalarımız bir hatıra, forumda yazdığı her bir satır bizlere emanet olarak kaldı. Allah ailesine sabır, forum camimazada baş sağlığı diliyorum. Allah gani gani rahmet, mekanını cennet, tüm günahlarını affeylesin inşallah.