Hoşgeldin Misafir

Bolum / Kategori Yoneticisi Alimlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Majer

1 Nis 2021
861 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
izolite33' Alıntı:
Şartlar biraz daha hafif olabilirdi bana göre onca bilgili ama kidemli üye olmayan çokca insan var

Ek olarak forumda moderatörede yazsan kidemli üyeyede hiç cevap yok , yani yeni olan moderatör inşallah p.m'lere cevap verir.

Mod olunca 7/24 foruma bakıcak diye bişi yok dostum demek saçma ve boş bişi sormuşsundur oda cevap verme gereği duymamıştır.

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
izolite33' Alıntı:
Şartlar biraz daha hafif olabilirdi bana göre onca bilgili ama kidemli üye olmayan çokca insan var

Ek olarak forumda moderatörede yazsan kidemli üyeyede hiç cevap yok , yani yeni olan moderatör inşallah p.m'lere cevap verir.

MOD olunca illa pm e dönüş sağlayacak diye birşey yok gerekli bir konuysa zaten yazar gereksiz veya adamın zamanını çalacak bir konuysa zaten yazmaz. Çoğunluk ile zaten forumda konularda herşey açıkca mevcuttur.

QDown

20 Kas 2020
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
izolite33' Alıntı:

Mod olunca 7/24 foruma bakıcak diye bişi yok dostum demek saçma ve boş bişi sormuşsundur oda cevap verme gereği duymamıştır.

Öncelikle Majer hocam 7/24 bakacak diye bir kelimem olmadı keşke telaffuzu iyi etmiş olsaydınız , boş bişey sorup sormadığımı siz bilemezsiniz böyle tepki vermeniz saçma ben iyi niyetle yazdım yazımı.

Jo੮੮A' Alıntı:
izolite33' Alıntı:

MOD olunca illa pm e dönüş sağlayacak diye birşey yok gerekli bir konuysa zaten yazar gereksiz veya adamın zamanını çalacak bir konuysa zaten yazmaz. Çoğunluk ile zaten forumda konularda herşey açıkca mevcuttur.

Haklısınız Jotta hocam pm ile dönüş yapma zorunluluğu yok ama düşünce şekliniz yanlış kırık link bildirimi yapıyorsun ne düzeltme var ne cevap diyebilirki incelicem veya paylaşan harici bulamıyoruz temayı diye insan saygıdan yine cevap verir yani bu bir örnek tabi.
Biz demiyoruzki moderatör herşeye baksın sadece yetkili ise sorunlarada yardımcı olabilir diye düşünüyorum ama siz öyle düşünmüyorsanız saygı duyarım tabiki kontrol sizde.

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:
izolite33' Alıntı:

Öncelikle Majer hocam 7/24 bakacak diye bir kelimem olmadı keşke telaffuzu iyi etmiş olsaydınız , boş bişey sorup sormadığımı siz bilemezsiniz böyle tepki vermeniz saçma ben iyi niyetle yazdım yazımı.

Jo੮੮A' Alıntı:
izolite33' Alıntı:

Haklısınız Jotta hocam pm ile dönüş yapma zorunluluğu yok ama düşünce şekliniz yanlış kırık link bildirimi yapıyorsun ne düzeltme var ne cevap diyebilirki incelicem veya paylaşan harici bulamıyoruz temayı diye insan saygıdan yine cevap verir yani bu bir örnek tabi.
Biz demiyoruzki moderatör herşeye baksın sadece yetkili ise sorunlarada yardımcı olabilir diye düşünüyorum ama siz öyle düşünmüyorsanız saygı duyarım tabiki kontrol sizde.
Hocam öncellikle burası tartışma bölümü değildir. Yazışmalar burada son bulsun lütfen cevaben buradan dönüş sağlamayınız.
Öncelikle normal forum konularında kırık link olabilir kırık linki moderatör düzenleyemez sizin gibi paylaşım yapan kullanıcılar linki değiştirir moderatöre değiştirmesi için ulaşır. Kırık link olmadan konulardan yararlanmak istersenizde '' THS ELİTE '' üzerinden VİP'lik alarak hiç bir yerde bulamadığın konuları burada bulabilir veya konu kasarak ''
KIDEMLİ'' rütbesini alabilirsin saygılarımla.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@izolite33 düşüncelerinde haksız sayılmazsın diyebilirim dostum ama gel görki o kadar çok saçma pm geliyoki arada işe yarayanlarda kaynıyo görüş ve önerilerini ayrı bi konuda paylaşırsan yönetim tarafından enine boyuna değerlendirilir

QDown

20 Kas 2020
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
@izolite33 düşüncelerinde haksız sayılmazsın diyebilirim dostum ama gel görki o kadar çok saçma pm geliyoki arada işe yarayanlarda kaynıyo görüş ve önerilerini ayrı bi konuda paylaşırsan yönetim tarafından enine boyuna değerlendirilir

Bende bunu anlatmaya çalışıyordum , bir tek sen anladın hocam hay Allah razı olsun senden.Yorumun mutlu etti beni arkadaşlar anında çıkıştı ama ben dalga geçmek veya kötülemek için yazmadım buraya birşey yazıyorsun hemen kızıyorlar.

Örnek : adama kardeş config dosyası yok diyorsun paylaşmış olduğu script için diyor ben napim git bul yani çok gülünç paylaşımı kopyala yapıştır galiba ben nasıl bulayım diyor ama kendisi paylaşıyor hani sadece örnek bu.

NEYSE UZATMAYA GEREK YOK ANLAYAN ANLADI BENİ @NasyoneL sanada ayrıyetten çok teşekkür ederim anlayışlı moderatörlerin olması sevindiriyor beni.

YENİ MOD OLACAK ARKADAŞA BAŞARILAR DİLERİM.

Sukunet

11 Tem 2019
52 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Başvuran ve mod olan arkadaşlara başarılar..
Ama yönetimdeki arkadaşlar forumda aktif olup aktif şekilde konu açan arkadaşlar arasından değerlendirme yaparsa hak eden hak ettiğini almış olur diye nacizhane bir düşünce içerisindeyim.

Point

2 Ocak 2018
576 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sukunet' Alıntı:
Başvuran ve mod olan arkadaşlara başarılar..
Ama yönetimdeki arkadaşlar forumda aktif olup aktif şekilde konu açan arkadaşlar arasından değerlendirme yaparsa hak eden hak ettiğini almış olur diye nacizhane bir düşünce içerisindeyim.

size katılıyorum yanlız, moderatör olacak arkadaşlar bence bir yaş konuşmalı 18 yaş altı mod alınmamalı. 18 yaş üstü birini aldıysanız kendini forum içerisinde tutmalı. Argoya argo, laubali bir posta laubali post ile karşılık vermemeli. Pek uzun olmasa'da buradayım çat pat buradaki insanları biliyorum. Kaliteli bir Platform olmasını isterim.

kralmetin0606

13 Tem 2019
908 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
kralmetin0606' Alıntı:
Ulan herkes başarılar dilemiş ee ozaman kim katıldı bu mod ilanına :D

Ben olurdum sırf nasyonele bu kadar fazla etiket atılmasın diye ama haksızlığa gelemem işte direkt banlarm ?

Banla daha iyi. Yöneticiler de öyle yapıyor. Buraya yararlı olmayacak katkı saglamayıp abuk sabuk yorumlar yapacak adamda bi zahmet s...k...t...r edilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...