Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Decode Edecek Babayiğit Var mı ?

kutluuu

11 Tem 2026
15 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamün aleyküm. web ofisi emlak v5 şuan decode edemiyorum web ofisi hiç bir tanesi edemiyorum web ofisi ioncube radom foksiyon farklı kullanıyor dynamik sorunu cozersen zaten forumda paylaşcam zaman geldiğinde yoksa şuan paylaşın yapardım web ofisi tüm yazılım elimde mevcut lisans kırarım diyenler fazla inanmayın bilginize
Dün gece 2e kadar uğraştım ortalama 50-60 dosyanın iskelet yapısını ve kod yapısını cikarabildim ama kodlar çalışmıyor bunun nedeni basit login sayfasında bile hatayı function dosyasından çıkması büyük ihtimalle dosyalarda tek ioncube lisansı yok bu lisansları her dosyaya farklı farklı dagitmislar

richard

19 Şub 2023
240 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dün gece 2e kadar uğraştım ortalama 50-60 dosyanın iskelet yapısını ve kod yapısını cikarabildim ama kodlar çalışmıyor bunun nedeni basit login sayfasında bile hatayı function dosyasından çıkması büyük ihtimalle dosyalarda tek ioncube lisansı yok bu lisansları her dosyaya farklı farklı dagitmislar
her biri aynı şifreleme türlü ben arada kiriyorum manuel ama zaman da yok radom şifreleme var