Merhaba Arkadaşlar Umarım İyisinizdir Linkteki Scripti Decode Edecek Kimse Var mı Acaba ?
Link : Gelişmiş Emlak Scripti v5 Full
DEMO
DEMO
|
sana şöyle diyeyim bu yazılım ortalama 250 civarı şifre var belki daha fazla yazılım çalıştırmak için en az 130 veya 140 dosya kırılması lazım o yüzden bekletiyorum bunuKaç adet dosya şifreli ona göre pcye geçim 20 + üstü ise yapamam
demo https://emlakv5.demobul.com.tr/Merhaba Arkadaşlar Umarım İyisinizdir Linkteki Scripti Decode Edecek Kimse Var mı Acaba ?
DEMO
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Tamamda zaten 250 toplam dosya ve kırılmayan cinsten olduğunu dün kontrol ettik biz yani farklı bir şifreleme var onda
Dün gece 2e kadar uğraştım ortalama 50-60 dosyanın iskelet yapısını ve kod yapısını cikarabildim ama kodlar çalışmıyor bunun nedeni basit login sayfasında bile hatayı function dosyasından çıkması büyük ihtimalle dosyalarda tek ioncube lisansı yok bu lisansları her dosyaya farklı farklı dagitmislarselamün aleyküm. web ofisi emlak v5 şuan decode edemiyorum web ofisi hiç bir tanesi edemiyorum web ofisi ioncube radom foksiyon farklı kullanıyor dynamik sorunu cozersen zaten forumda paylaşcam zaman geldiğinde yoksa şuan paylaşın yapardım web ofisi tüm yazılım elimde mevcut lisans kırarım diyenler fazla inanmayın bilginize
her biri aynı şifreleme türlü ben arada kiriyorum manuel ama zaman da yok radom şifreleme varDün gece 2e kadar uğraştım ortalama 50-60 dosyanın iskelet yapısını ve kod yapısını cikarabildim ama kodlar çalışmıyor bunun nedeni basit login sayfasında bile hatayı function dosyasından çıkması büyük ihtimalle dosyalarda tek ioncube lisansı yok bu lisansları her dosyaya farklı farklı dagitmislar