Hoşgeldin Misafir

Dünya Düz mü? Küre mi?

Dünya Düz mü? Küre mi?

• Düz

• Küre

• Fikrim yok

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anladım hayat zor kolay gelsin. Hayırlı iftarlar dilerim şimdiden.
Bak hala dalga geçiyorsun yapma mübarek bizim kafayı yediğimizi sıyırdığımızı falan ima ediyorsun yapma kardeşim sonra da ben bişey söyleyince bozuk atıyorsun kızıyorsun :) neyse konuya cevap vermek zorunda değilsin inanmak zorunda da değilsin sadece videoları görmen için etiketlemiştim sözümü tuttum demek için hayat senin hayatın akıl senin aklın nasıl biliyorsan nasıl istiyorsan öyle yaşa… Sana da Hayırlı bereketli iftarlar

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bak hala dalga geçiyorsun yapma mübarek bizim kafayı yediğimizi sıyırdığımızı falan ima ediyorsun yapma kardeşim sonra da ben bişey söyleyince bozuk atıyorsun kızıyorsun :) neyse konuya cevap vermek zorunda değilsin inanmak zorunda da değilsin sadece videoları görmen için etiketlemiştim sözümü tuttum demek için hayat senin hayatın akıl senin aklın nasıl biliyorsan nasıl istiyorsan öyle yaşa… Sana da Hayırlı bereketli iftarlar
Hocam dalga geçmiyorum gerçekten bu fikirlerle hayat zor onca mesaj vs baksana uğraşıp duruyorsun heyheylenme hemen. Benim bozuk atma sebebim akli melekelerini yitirmişsin demene kaldı ki benim senin şahsına bir tane kötü bir ima veya sözüm yok. Paylaştığın şeyler ile ilgili fikirlerim yoksa herkesin aklı kendine yetecek kapasitededir zaten. Aynı şeyi bende sana söylüyorum işte hayat senin fikir senin dünya senin dilediğin gibi yaşa.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam dalga geçmiyorum gerçekten bu fikirlerle hayat zor onca mesaj vs baksana uğraşıp duruyorsun heyheylenme hemen. Benim bozuk atma sebebim akli melekelerini yitirmişsin demene kaldı ki benim senin şahsına bir tane kötü bir ima veya sözüm yok. Paylaştığın şeyler ile ilgili fikirlerim yoksa herkesin aklı kendine yetecek kapasitededir zaten. Aynı şeyi bende sana söylüyorum işte hayat senin fikir senin dünya senin dilediğin gibi yaşa.
Uğraşmamız sorun değil yeter ki gerçek bilgileri aktarmış olalım derdimiz bu sistemin bozuk olduğunun ve insanları kandırıp kendi sistemlerini dayatmalarına karşı ayaklanmaktır ayrıca dalga geçtiğin için bende sana öyle konuştum yine de kırdıysam hakkını helal et lütfen kasıtlı değil

Hackerlık neden var? Herkesin bilgiye erişmesi için var. Çünkü ne yapıyorlar bilgiyi parayla satıyorlar hackerlıkta ne yapıyoruz o bilgileri Beleşe dağıtıyoruz :) oysa o bilgiler herkesin hakkı adil bir dünya adil bir düzen olsaydı bunlara gerek kalmazdı dünyanın düz yada küre olması mevzusu siyonistlerin ve paganların ki paganlar siyonların üstüdür siyonlar ancak paganların çantacısıdır şimdi böyle bir yalanı söylemişler bizde kuyruğundan tutmuşuz burayı çözen kişiler artık mevzuyu ve dünya görüşünü anında anlAmaya başlar sorgulamaktan korkmayın sorgulayanlar mutlak doğruya ulaşır 😉

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Uğraşmamız sorun değil yeter ki gerçek bilgileri aktarmış olalım derdimiz bu sistemin bozuk olduğunun ve insanları kandırıp kendi sistemlerini dayatmalarına karşı ayaklanmaktır ayrıca dalga geçtiğin için bende sana öyle konuştum yine de kırdıysam hakkını helal et lütfen kasıtlı değil

Hackerlık neden var? Herkesin bilgiye erişmesi için var. Çünkü ne yapıyorlar bilgiyi parayla satıyorlar hackerlıkta ne yapıyoruz o bilgileri Beleşe dağıtıyoruz :) oysa o bilgiler herkesin hakkı adil bir dünya adil bir düzen olsaydı bunlara gerek kalmazdı dünyanın düz yada küre olması mevzusu siyonistlerin ve paganların ki paganlar siyonların üstüdür siyonlar ancak paganların çantacısıdır şimdi böyle bir yalanı söylemişler bizde kuyruğundan tutmuşuz burayı çözen kişiler artık mevzuyu ve dünya görüşünü anında anlAmaya başlar sorgulamaktan korkmayın sorgulayanlar mutlak doğruya ulaşır 😉
Söylediğim gibi ben senle değil hocam paylaştığın yöntemler ile ilgili görüşlerimi belirttim o kadar. Dalga geçmekte demeyelim ciddiye alamıyoruz çünkü bilime ve ilme ters elle tutulur bir kanıt yok neyse gerekli bütçe sağlandığında gök kubbe teorinizide ispatlarsınız bildiğim kadarıyla teziniz şu. Güneş vs dünyadan küçük ama gökyüzünü mercek şeklinde kubbe kapladığından ısı veriyor böyle birşeydi bir yerde görmüştüm. Konu altına yazdım o zamanda gider o cama tık tık tık vurursunuz bizede haber edersiniz diye. Gördüğün gibi ben kişileri değil ortaya atılan iddiaları ciddiye almıyorum. Ne deyim Allah kolaylık versin :)

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam burda ki kişiler düz dünyacı değil bu videonun dalga geçmek için kurgulandığını ispat ettik ayrıca orda kendisi zaten hesaplamayı yanlış yapıyor dalga geçmek için kurgulanan bir video yani bu kadar video attım hocam buna mı takıldınız gerçekten :)
Ben yıllardır Turkuaz Medya'da çalışıyorum. Türkiye'nin en güvenilir en tartışmasız en doğru haber servisi.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Söylediğim gibi ben senle değil hocam paylaştığın yöntemler ile ilgili görüşlerimi belirttim o kadar. Dalga geçmekte demeyelim ciddiye alamıyoruz çünkü bilime ve ilme ters elle tutulur bir kanıt yok neyse gerekli bütçe sağlandığında gök kubbe teorinizide ispatlarsınız bildiğim kadarıyla teziniz şu. Güneş vs dünyadan küçük ama gökyüzünü mercek şeklinde kubbe kapladığından ısı veriyor böyle birşeydi bir yerde görmüştüm. Konu altına yazdım o zamanda gider o cama tık tık tık vurursunuz bizede haber edersiniz diye. Gördüğün gibi ben kişileri değil ortaya atılan iddiaları ciddiye almıyorum. Ne deyim Allah kolaylık versin :)
hocam videoların tamamını izledin mi? Öncelikle onu sorayım :)

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam videoların tamamını izledin mi? Öncelikle onu sorayım :)
İzledim hocam daha öncede izledim hatta belki senin görmediklerini bile izlemiş olabilirim yani öyle sığ fikirli adam değilim sorgulamak zaten yapımda var bazen keşke olmasa dediğim halde. Söylediğim gibi hep ilime ve bilime ters bu benim görüşüm. İsterseniz dünya üçgen deyin konunun başında söylediğim gibi sadece dinle bağdaştırılmasına karşıyım ben o kadar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İzledim hocam daha öncede izledim hatta belki senin görmediklerini bile izlemiş olabilirim yani öyle sığ fikirli adam değilim sorgulamak zaten yapımda var bazen keşke olmasa dediğim halde. Söylediğim gibi hep ilime ve bilime ters bu benim görüşüm. İsterseniz dünya üçgen deyin konunun başında söylediğim gibi sadece dinle bağdaştırılmasına karşıyım ben o kadar.
Tamam güzel peki izlediğin videolarda bana söyle lütfen hindistan ve çinin uzaya gönderdiği roketlerin videolarını gördün mü? gördüysen bana söylermisin gerçekten inanıyormusun?

Ayrıca bu işin dine bağlanması noktasında bu kadar tepkili olmanı anlayamadım yani Kurani Kerim bilimden uzak bir kitapmı?
Yoksa Cenab-ı Allah bu işlere karışmaz mı?

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tamam güzel peki izlediğin videolarda bana söyle lütfen hindistan ve çinin uzaya gönderdiği roketlerin videolarını gördün mü? gördüysen bana söylermisin gerçekten inanıyormusun?

Ayrıca bu işin dine bağlanması noktasında bu kadar tepkili olmanı anlayamadım yani Kurani Kerim bilimden uzak bir kitapmı?
Yoksa Cenab-ı Allah bu işlere karışmaz mı?
O gördüğün görüntüler termal kameralar senin oyun diye bahsettiğin.

izle biraz bilgilen hocam millet canlı yayında yalan neden söylesin niye çocuk oyunu oynasın.

Neyse siz çıkarsınız gök kubbenin camını kanıtlar inersiniz bizde sizin yolunuza döneriz.

Size göre gezegenlerde yok bildiğim kadarıyla.

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ayrıca hayır Kuranı kerim bilime ve ilime yakın onu uzaklaştıran sizin görüşleriniz. Venüs hakkında bilgileri öğrendiğimde ilk hayret ettiğim şey mesela kıyamet günü ile ilgili yazılı olanlardı. Vay be dedim işte bu ilime ne kadar yakın bir gerçek. Fakat ilimden uzaklaşmaya çalışanları görünce anladım ki benim inandığım din ile onların bir değil.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
O gördüğün görüntüler termal kameralar senin oyun diye bahsettiğin.

izle biraz bilgilen hocam millet canlı yayında yalan neden söylesin niye çocuk oyunu oynasın.

Neyse siz çıkarsınız gök kubbenin camını kanıtlar inersiniz bizde sizin yolunuza döneriz.

Size göre gezegenlerde yok bildiğim kadarıyla.
Barış özcan denilen ahmak adam onların bir numaralı paralı adamı adamı tanıdığınızı düşünmüyorum hocam ayrıca eklediğim video aynı video ne termali mübarek bizzat oradan aldığımız video hocam yapma Allah aşkına :) bize göre gezegenler değil uzay galaksi denilen şey yok çünkü hem Cenab-ı Allah öyle diyor hemde yaptığımız tüm deneyler hemde geçmişte yaşamış olan tüm astroloji alimleri söylüyor

venüs hakkında ne demek istediğini tam anlamadım Cenab-ı Allah hepsine yıldız diyor gezegen dememiş dünya dışında bir yaşam yok hocam sana hadisi şeriflerle de bunu ispat ederim ki ayetlerle zaten ispat ettim şimdi buraya bir video daha atacağım o zaman neden bu mevzunun amacından saptırmaya çalışanların bizler değil nasa ve avanelerinin Yaptığını anlamış olacaksın lütfen bekle ve gönderdiğim videoyu izle yaklaşık 7 dk çok değil

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam madem düz dünya teorileriniz hep sağlam size göre benim merak ettiğim ve bir türlü hiç bir düz dünyacıdan alamadığım cevap var.

Şimdi Düz dünya haritasına göre Alaska yine Amerika Kıtasında baktığımız zaman Rusya yine bir uçta Alaska yine bir uçta fakat ne hikmetse Gerçek dünyada Bunların birbirlerine en yakın kıyı şerit mesafeleri 88km. Acaba dünya mı küçük ne dersiniz ?

İkinci sorum meşhur Santiago-Sydney uçuşu ki bunada çok iyi cevap verenler yok biri diyor ki uçak düz dünyanın etrafında dolaşıyor biride diyor ki 1500km hızla gidiyor vs. Yani ne demek istediğimi Santiago -Sydney uçuşu yazarsanız nete anlayabilirsiniz.

Bunlara bir türlü cevap alamadım ben ya nasıl oluyor bu iş ? Alaska meselesi üstelik 1867 lerde başlıyor Rus imparatorluğuna bağlıyken parayla satılıyor vs yani o derece yakın.

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Barış özcan denilen ahmak adam onların bir numaralı paralı adamı adamı tanıdığınızı düşünmüyorum hocam ayrıca eklediğim video aynı video ne termali mübarek bizzat oradan aldığımız video hocam yapma Allah aşkına :) bize göre gezegenler değil uzay galaksi denilen şey yok çünkü hem Cenab-ı Allah öyle diyor hemde yaptığımız tüm deneyler hemde geçmişte yaşamış olan tüm astroloji alimleri söylüyor

venüs hakkında ne demek istediğini tam anlamadım Cenab-ı Allah hepsine yıldız diyor gezegen dememiş dünya dışında bir yaşam yok hocam sana hadisi şeriflerle de bunu ispat ederim ki ayetlerle zaten ispat ettim şimdi buraya bir video daha atacağım o zaman neden bu mevzunun amacından saptırmaya çalışanların bizler değil nasa ve avanelerinin Yaptığını anlamış olacaksın lütfen bekle ve gönderdiğim videoyu izle yaklaşık 7 dk çok değil
Hocam enam suresi 158. Ayette der ki Güneş batıdan doğuncaya kadar kıyameti bekleyin.

Venüs güneş sistemimiz içinde ters yörüngede dönen tek gezegendir. Öyle ki onda gün doğumu batıdan olur bu yüzden. Güneşe uzaklık olarak ikinci gezegen olmasına rağmen en yüksek sıcaklığa sahip gezegendir tabii size göre bunlar yok onların hepsi asılı bir yansımadan ibaret . Fakat Venüsün tersine dönmesinin bugünkü duruma etkisi çok büyük neden tersine döndüğü sorusu ise hala bir muamma. Bu yüzden beni cezbeden şeylerden olmuştur.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ayrıca hayır Kuranı kerim bilime ve ilime yakın onu uzaklaştıran sizin görüşleriniz. Venüs hakkında bilgileri öğrendiğimde ilk hayret ettiğim şey mesela kıyamet günü ile ilgili yazılı olanlardı. Vay be dedim işte bu ilime ne kadar yakın bir gerçek. Fakat ilimden uzaklaşmaya çalışanları görünce anladım ki benim inandığım din ile onların bir değil.

şimdi öncelikle bu videoyu izle hocam ondan sonra diğer sorularının da cevabı var Cenab-ı Allah’ın izniyle merak etme onlarında cevaplarını ekleyeceğim birazdan

Son düzenleme:

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam boşa yorma kendini çıkacaksın gökyüzüne göstereceksin gök kubbenin cam olduğunu ve bana yukarıda söylediğim manyetik alan, jeotermal, alaska vs rusya deneylerini bizzat göstereceksin olay kapanacak bizde yoluna geçicez ve dünya düzdür diycez bu kadar basit. Çünkü sizin teziniz bu dünya düz gezegenler asılı birer ışık güneş dünyadan küçük ve gök kubbe mercek. Bunu kanıtlayın dediğim gibi biz tüm bildiklerimizi unuturuz. Boşa yoruyoruz kendimizi. Yok kanıtlayamıyorsanız siz kafanıza göre takılın bizde kafamıza göre takılalım oldu bitti işte :)

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

burada ki videoda değiştirilmeden önceki Amerikan ansiklopedisi 2. cildi yeni zenlandaya uçuş ve yolculuğun notları
————————————

bu videoda Hillary Clinton‘un kendi ağzıyla olan itirafı cam tavanı bir gün kıracağız diyor

————————————

bu videoda gökkbebenin kanıtlarından biri ve yapılan bilimsel deney

EKO VE ŞİMŞEKLER GÖKKUBBE'NİN KANITIDIR Dünya'mız düz ve sabit fırıldak gibi 1666 km hızla dönmüyoruz Dünya'mız çıkış ve giriş izni kapalı, Gökkubbe ile korunma sisteminde olan EVRENİN MERKEZi'DİR Uzay,uzaylılar,big bang teorisi,evrim teorisi hayal üzerine yazılmış birer senaryo'dur Bilim ilk gözlem ve fiziksel ve optiksel deneyler'dir! Her şeyi matematik kılıfına sokan Cizvit mason rahipleri küre dünya yalanını yazdırmışlardır

—————————

en önemli videolardan ve delillerden biri lütfen dikkatli bir şekilde izleyiniz

7 Aralık 1941'de Japon ordusu hawaii Pearl Harbor ABD deniz üssüne saldırı başlattıKüre dünya haritasına göre olmayacak bir saldırıydı bu Yandaki düz dünya haritası japonya ve Hawaii rotasına bakın! Diğeride küre dünya haritası japonya Hawaii üssüne bakın

—————————

bu videoda Maltepe sahilinden Uludağ‘ın görüntülenmesi eğim olan dünyada bu mümkün değildir

—————————

Son düzenleme: