Bak hala dalga geçiyorsun yapma mübarek bizim kafayı yediğimizi sıyırdığımızı falan ima ediyorsun yapma kardeşim sonra da ben bişey söyleyince bozuk atıyorsun kızıyorsunAnladım hayat zor kolay gelsin. Hayırlı iftarlar dilerim şimdiden.
|
Bak hala dalga geçiyorsun yapma mübarek bizim kafayı yediğimizi sıyırdığımızı falan ima ediyorsun yapma kardeşim sonra da ben bişey söyleyince bozuk atıyorsun kızıyorsunAnladım hayat zor kolay gelsin. Hayırlı iftarlar dilerim şimdiden.
Hocam dalga geçmiyorum gerçekten bu fikirlerle hayat zor onca mesaj vs baksana uğraşıp duruyorsun heyheylenme hemen. Benim bozuk atma sebebim akli melekelerini yitirmişsin demene kaldı ki benim senin şahsına bir tane kötü bir ima veya sözüm yok. Paylaştığın şeyler ile ilgili fikirlerim yoksa herkesin aklı kendine yetecek kapasitededir zaten. Aynı şeyi bende sana söylüyorum işte hayat senin fikir senin dünya senin dilediğin gibi yaşa.Bak hala dalga geçiyorsun yapma mübarek bizim kafayı yediğimizi sıyırdığımızı falan ima ediyorsun yapma kardeşim sonra da ben bişey söyleyince bozuk atıyorsun kızıyorsunneyse konuya cevap vermek zorunda değilsin inanmak zorunda da değilsin sadece videoları görmen için etiketlemiştim sözümü tuttum demek için hayat senin hayatın akıl senin aklın nasıl biliyorsan nasıl istiyorsan öyle yaşa… Sana da Hayırlı bereketli iftarlar
Uğraşmamız sorun değil yeter ki gerçek bilgileri aktarmış olalım derdimiz bu sistemin bozuk olduğunun ve insanları kandırıp kendi sistemlerini dayatmalarına karşı ayaklanmaktır ayrıca dalga geçtiğin için bende sana öyle konuştum yine de kırdıysam hakkını helal et lütfen kasıtlı değilHocam dalga geçmiyorum gerçekten bu fikirlerle hayat zor onca mesaj vs baksana uğraşıp duruyorsun heyheylenme hemen. Benim bozuk atma sebebim akli melekelerini yitirmişsin demene kaldı ki benim senin şahsına bir tane kötü bir ima veya sözüm yok. Paylaştığın şeyler ile ilgili fikirlerim yoksa herkesin aklı kendine yetecek kapasitededir zaten. Aynı şeyi bende sana söylüyorum işte hayat senin fikir senin dünya senin dilediğin gibi yaşa.
Söylediğim gibi ben senle değil hocam paylaştığın yöntemler ile ilgili görüşlerimi belirttim o kadar. Dalga geçmekte demeyelim ciddiye alamıyoruz çünkü bilime ve ilme ters elle tutulur bir kanıt yok neyse gerekli bütçe sağlandığında gök kubbe teorinizide ispatlarsınız bildiğim kadarıyla teziniz şu. Güneş vs dünyadan küçük ama gökyüzünü mercek şeklinde kubbe kapladığından ısı veriyor böyle birşeydi bir yerde görmüştüm. Konu altına yazdım o zamanda gider o cama tık tık tık vurursunuz bizede haber edersiniz diye. Gördüğün gibi ben kişileri değil ortaya atılan iddiaları ciddiye almıyorum. Ne deyim Allah kolaylık versinUğraşmamız sorun değil yeter ki gerçek bilgileri aktarmış olalım derdimiz bu sistemin bozuk olduğunun ve insanları kandırıp kendi sistemlerini dayatmalarına karşı ayaklanmaktır ayrıca dalga geçtiğin için bende sana öyle konuştum yine de kırdıysam hakkını helal et lütfen kasıtlı değil
Hackerlık neden var? Herkesin bilgiye erişmesi için var. Çünkü ne yapıyorlar bilgiyi parayla satıyorlar hackerlıkta ne yapıyoruz o bilgileri Beleşe dağıtıyoruzoysa o bilgiler herkesin hakkı adil bir dünya adil bir düzen olsaydı bunlara gerek kalmazdı dünyanın düz yada küre olması mevzusu siyonistlerin ve paganların ki paganlar siyonların üstüdür siyonlar ancak paganların çantacısıdır şimdi böyle bir yalanı söylemişler bizde kuyruğundan tutmuşuz burayı çözen kişiler artık mevzuyu ve dünya görüşünü anında anlAmaya başlar sorgulamaktan korkmayın sorgulayanlar mutlak doğruya ulaşır
![]()
Ben yıllardır Turkuaz Medya'da çalışıyorum. Türkiye'nin en güvenilir en tartışmasız en doğru haber servisi.Hocam burda ki kişiler düz dünyacı değil bu videonun dalga geçmek için kurgulandığını ispat ettik ayrıca orda kendisi zaten hesaplamayı yanlış yapıyor dalga geçmek için kurgulanan bir video yani bu kadar video attım hocam buna mı takıldınız gerçekten![]()
Atv miBen yıllardır Turkuaz Medya'da çalışıyorum. Türkiye'nin en güvenilir en tartışmasız en doğru haber servisi.
hocam videoların tamamını izledin mi? Öncelikle onu sorayımSöylediğim gibi ben senle değil hocam paylaştığın yöntemler ile ilgili görüşlerimi belirttim o kadar. Dalga geçmekte demeyelim ciddiye alamıyoruz çünkü bilime ve ilme ters elle tutulur bir kanıt yok neyse gerekli bütçe sağlandığında gök kubbe teorinizide ispatlarsınız bildiğim kadarıyla teziniz şu. Güneş vs dünyadan küçük ama gökyüzünü mercek şeklinde kubbe kapladığından ısı veriyor böyle birşeydi bir yerde görmüştüm. Konu altına yazdım o zamanda gider o cama tık tık tık vurursunuz bizede haber edersiniz diye. Gördüğün gibi ben kişileri değil ortaya atılan iddiaları ciddiye almıyorum. Ne deyim Allah kolaylık versin![]()
İzledim hocam daha öncede izledim hatta belki senin görmediklerini bile izlemiş olabilirim yani öyle sığ fikirli adam değilim sorgulamak zaten yapımda var bazen keşke olmasa dediğim halde. Söylediğim gibi hep ilime ve bilime ters bu benim görüşüm. İsterseniz dünya üçgen deyin konunun başında söylediğim gibi sadece dinle bağdaştırılmasına karşıyım ben o kadar.hocam videoların tamamını izledin mi? Öncelikle onu sorayım![]()
Tamam güzel peki izlediğin videolarda bana söyle lütfen hindistan ve çinin uzaya gönderdiği roketlerin videolarını gördün mü? gördüysen bana söylermisin gerçekten inanıyormusun?İzledim hocam daha öncede izledim hatta belki senin görmediklerini bile izlemiş olabilirim yani öyle sığ fikirli adam değilim sorgulamak zaten yapımda var bazen keşke olmasa dediğim halde. Söylediğim gibi hep ilime ve bilime ters bu benim görüşüm. İsterseniz dünya üçgen deyin konunun başında söylediğim gibi sadece dinle bağdaştırılmasına karşıyım ben o kadar.
O gördüğün görüntüler termal kameralar senin oyun diye bahsettiğin.Tamam güzel peki izlediğin videolarda bana söyle lütfen hindistan ve çinin uzaya gönderdiği roketlerin videolarını gördün mü? gördüysen bana söylermisin gerçekten inanıyormusun?
Ayrıca bu işin dine bağlanması noktasında bu kadar tepkili olmanı anlayamadım yani Kurani Kerim bilimden uzak bir kitapmı?
Yoksa Cenab-ı Allah bu işlere karışmaz mı?
Barış özcan denilen ahmak adam onların bir numaralı paralı adamı adamı tanıdığınızı düşünmüyorum hocam ayrıca eklediğim video aynı video ne termali mübarek bizzat oradan aldığımız video hocam yapma Allah aşkınaO gördüğün görüntüler termal kameralar senin oyun diye bahsettiğin.
izle biraz bilgilen hocam millet canlı yayında yalan neden söylesin niye çocuk oyunu oynasın.
Neyse siz çıkarsınız gök kubbenin camını kanıtlar inersiniz bizde sizin yolunuza döneriz.
Size göre gezegenlerde yok bildiğim kadarıyla.
Hocam enam suresi 158. Ayette der ki Güneş batıdan doğuncaya kadar kıyameti bekleyin.Barış özcan denilen ahmak adam onların bir numaralı paralı adamı adamı tanıdığınızı düşünmüyorum hocam ayrıca eklediğim video aynı video ne termali mübarek bizzat oradan aldığımız video hocam yapma Allah aşkınabize göre gezegenler değil uzay galaksi denilen şey yok çünkü hem Cenab-ı Allah öyle diyor hemde yaptığımız tüm deneyler hemde geçmişte yaşamış olan tüm astroloji alimleri söylüyor
venüs hakkında ne demek istediğini tam anlamadım Cenab-ı Allah hepsine yıldız diyor gezegen dememiş dünya dışında bir yaşam yok hocam sana hadisi şeriflerle de bunu ispat ederim ki ayetlerle zaten ispat ettim şimdi buraya bir video daha atacağım o zaman neden bu mevzunun amacından saptırmaya çalışanların bizler değil nasa ve avanelerinin Yaptığını anlamış olacaksın lütfen bekle ve gönderdiğim videoyu izle yaklaşık 7 dk çok değil
Ayrıca hayır Kuranı kerim bilime ve ilime yakın onu uzaklaştıran sizin görüşleriniz. Venüs hakkında bilgileri öğrendiğimde ilk hayret ettiğim şey mesela kıyamet günü ile ilgili yazılı olanlardı. Vay be dedim işte bu ilime ne kadar yakın bir gerçek. Fakat ilimden uzaklaşmaya çalışanları görünce anladım ki benim inandığım din ile onların bir değil.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
samanyoluna sabitlenen kamera