Hoşgeldin Misafir

Şikayet Seem Şikayet | Çalışmayan Script Teslimi

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdülhamid

Abdülhamid

Tarih değil, hatalar tekerrür eder.
127.0.0.1
19 Mar 2024
514 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bari sen yapma be güzel kardeşim çoğu satış konularında belirtim kanmayın bunlara demo kurdur admin paneli incele tabi bunları istekmek aklınıza gelmiyor çoğu uyanık htmll kopya siteyi satış yapıyorum diye geçinen bile var önerge verdim bundan sonra satış konusu açacaklar ona göre açar artık
aslında satış Konusu açmak için belli şartlar olması gerek hocam Önüne gelen satış açıyor

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Açıkçası bende kendisiyle ticaret yapacaktım bir müşterim için, iyi ki yapmamışım...
Ne yaparsanız yapın esc olmadan işlem yapmayın THS ailesi olarak esc hizmetimiz mevcut kurallarda yazıyor en azından danışsanız istişare etseniz buralara gelmez bu mevzular aracısız yada istişaresiz ticaretlerde sorumluluk sizlere aittir dikkatli olun

Seem

17 Ara 2023
133 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gonderim de grciktigim icin ozur dilerim sag ayagimdaki rahatsizligimdan dolayi. Ofise gidemedim. Yarin kendisine ilecegim. Bu durumdan dolayi ozur dilerim 750 tl icin Yanlis yapacak biri degilim

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gonderim de grciktigim icin ozur dilerim sag ayagimdaki rahatsizligimdan dolayi. Ofise gidemedim. Yarin kendisine ilecegim. Bu durumdan dolayi ozur dilerim 750 tl icin Yanlis yapacak biri degilim
Doğrudur olabilir ancak burada rahatsızlığınızı bildirmeniz gerekirdi neyse tesliminizi yapın yaptıktan sonra @mawt kardeşimizde kontrolünü yapıp bilgi versin konu çözülsün inşaAllah

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Galiba piyasadan para topluyor öyle ortaklaşa yazılım alçak bu zaman vermemesinin sebebi düşünülür
Suçluluğu ispatlanmayana kadar herkes masumdur aslında rahatsız olduğunu söyledi şimdi beklemek lazım ancak daha fazla beklemeyebilirim ki geç gelen adalet adalet değildir @Seem lütfen dönüş yapın.

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
inşallah geri dönüş olur da arkadaş mağdur olmaz. Bundan sonrası için herkes lütfen dikkat etsin bu tarz durumların olmaması için ücret gönderilmeden önce yöneticilerimize bilgi verelim. satış sadece iki kişi arasında dönmesin problem yaşandığı zaman bilgi verilince müdahale etmek zorlaşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...