Hoşgeldin Misafir

Şikayet Seem Şikayet | Çalışmayan Script Teslimi

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Galiba piyasadan para topluyor öyle ortaklaşa yazılım alçak bu zaman vermemesinin sebebi düşünülür
Bunun için dolandırmasına gerek yok ki efendi gibi dese ortak olalım belki helalinden iş yapacak hala hüsn-ü zan ile bakıyorum duruma inşaAllah dönüş yapar saat 21:00’a kadar.

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunun için dolandırmasına gerek yok ki efendi gibi dese ortak olalım belki helalinden iş yapacak hala hüsn-ü zan ile bakıyorum duruma inşaAllah dönüş yapar saat 21:00’a kadar.
Allah isallah dönüş yapar yoksa büyük bir hak yicem sonra helalleşme için imkan olmicak ahirette ne yapar sonra bilenem

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tabiki hocam benlik sorun yok kaldığımız yerden devam ediyoruz onun için üzüldüm sadece sizleri de gereksiz şeyler için yordum hakkınızı helal edin
Verdiğimiz vakit doldu kendisini banlıyorum sana da geçmiş olsun hocam ahirette alırsın sorun yok

Bu vesileyle kim olursa olsun

ESCROW OLMADAN İŞLEM YAPMAYIN

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tabiki hocam benlik sorun yok kaldığımız yerden devam ediyoruz onun için üzüldüm sadece sizleri de gereksiz şeyler için yordum hakkınızı helal edin
Estağfirullah uğraşmamız vs sorun değil boşu boşuna uğraştırdı seni

“Adamlık Pahalı Bir Mülktür, Herkeste Bulunmaz.”

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorun yok hocam bu kadar insan benim yüzümden üzüldü gerçekten ben ona üzülüyorum herkes hakkını helal etsin herkese teşekkür ederim konuyu kitleye biliriz hocam @Ebu Ubeyde
Sorun yok hocam Cenab-ı Allah kerimdir kimsenin hakkı kimse de kalmadı kalmaz kısa vadede kar ettiğini düşünebilir ancak uzun vadede farklı şekillerde işlere düçar olur :)

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çok geçmiş olsun kardeşim. Bizde bu duruma üzülüyoruz valla para kolay kazanılmıyor o kişiden elbet bunun acısı çıkar bu dünyada veya ahirette. Kimsenin yanına kâr kalmaz kul hakkına girmiş oldu ufacık bir para yüzünden. Hem bu dünyasını hem ahiretini yaktı haberi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...