forumun kurucu senin kadar havalı değil aq kendini ne sandın sen reistek suçlu benmiyim şimdi yazdıklarına baksana neyse görmemezlikten geleyim bi köşede kalsın senin hatrına.
|
forumun kurucu senin kadar havalı değil aq kendini ne sandın sen reistek suçlu benmiyim şimdi yazdıklarına baksana neyse görmemezlikten geleyim bi köşede kalsın senin hatrına.
canım kardeşim tartışma yaratmak istemiyorum beni tetikleme warez kısmına baksan anlarsın zatende uzatmayalım ben şuan diğer arkadaşlarla muhattap olmaya çalışıyorum ileride sizinlede tanıoşırız detaylı.Ya valla soylesene çok merak ettik forum sanki sen yaratmıssın baksana aaa
haklısın dostum sağol hal ederiz .Biz herşeye açığız ne istiyorsan söylebilirsin forumdaki konuların hepsi senin daha ne olsun
warezin kralısın. Senin haricinde kimse o yazılımları çekip atamazdı ellerine sağlıkcanım kardeşim tartışma yaratmak istemiyorum beni tetikleme warez kısmına baksan anlarsın zatende uzatmayalım ben şuan diğer arkadaşlarla muhattap olmaya çalışıyorum ileride sizinlede tanıoşırız detaylı.
konuyu konulara getiren yukarıdaki arkadaşlar ben adam akıllı nasyonele cevap yazmaya çalışıyorum oradan sen adammısın falan filan deniyorButun konular senin olsun, bir dost bir post yeter bana.))
Aktiflik
Seviye
Deneyim
@DeepiMpaCt örneğin mesela şuan eski halim olsa bu canım arkadaşım pişman olurdu ama haklısın kardeşim inşallah mod olursun . ♥sırf seni banlamak için mod olmak isterdim![]()
hoşbuldum sağol.Hoş geldin
tamamdır özelden yazabilirmisin sen veya @DeepiMpaCt ?Tartışma içerikli yazmayalım
Hoşbuldum sağol.Hoş geldin.
Merhaba hoşgeldin iyi forumlar dilerimMerhabalar uzun zaman sonra bi selam vereyim dedim,
buralarda takılmak yeni dönemlere itafen eskiyi daha çok anımsatıyor her ne kadar banlı üyeler farklı nicklerle takılsada olur öyle ufak takıntılar.
tahminimce kim olduğumu modlar bilecektir üyeler beni yen biri olarak görsede olur iyi forumlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim