Hoşgeldin Misafir

Selamlar Ths :)

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
canım kardeşim tartışma yaratmak istemiyorum beni tetikleme warez kısmına baksan anlarsın zatende uzatmayalım ben şuan diğer arkadaşlarla muhattap olmaya çalışıyorum ileride sizinlede tanıoşırız detaylı.
warezin kralısın. Senin haricinde kimse o yazılımları çekip atamazdı ellerine sağlık

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar uzun zaman sonra bi selam vereyim dedim,
buralarda takılmak yeni dönemlere itafen eskiyi daha çok anımsatıyor her ne kadar banlı üyeler farklı nicklerle takılsada olur öyle ufak takıntılar.
tahminimce kim olduğumu modlar bilecektir üyeler beni yen biri olarak görsede olur iyi forumlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Merhaba hoşgeldin iyi forumlar dilerim

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aramıza Hoş geldin Aslında cevap yazmayı düşünmüyordum ama 'modlar tanır' dediğin için, buraya ilk katıldığım 2017-2018 yıllarına geri döndüm. O günden bu yana buradayım ve bu süre zarfında birçok kişinin gelip geçtiğine şahit oldum. 'Rüzgar, kayadan sadece toz götürür' Bu nedenle, fazladan rol yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yine de, senin geri dönüşünün hem foruma hem de bizlere, hatta sana faydalı olmasını umuyorum. İyi Forumlar