Hoşgeldin Misafir

Şikayet [THS]RaNDom Kullanıcıdan Şikayetciyim.

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@xanqcas bu kişinin bana iftira atmasına göz yumarsanız ben bu işi bırakırım 85 ticaretim de bu kadar saygızca karalamaya göz yumamıcam artık ben @xanqcas bu kiiiden şikayetciyim bana iftira attığı için gerekli işlemlerin bir an önce yöneticiler tarafından yapılmasını istiyorum.

BlackHeartur

30 Nis 2022
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@BYROOT ücretsiz vermemin amacı nedir ? parasını verip kullanan insanlara saygısızlık yapıp sana bedava ya veremem kusura bakmasın kimse 85 ticaretim oldu web ofislerin warez olduğunu dile getirdim , 100 tane scripte 50tl verende r10 ne bileyim 10 tane scripti alamazsın 199tl ye r10 da 10 lu paket zaten 249tl r10 ben size en uygun fiyata veriyorsam da dar geliri olanlar için veriyorum 1 2 kişi kuramıyor çıkıyor piyasaya o öyle şu şöyle ss de attım bnden sorumluluk gitti gerisi sizde.
Kurmak kolay beceremeyen arkadaşlarımız var kurulum basit

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@DeepiMpaCt
ben gerekli açıklamamı yaptım top sizde artık , bana iftira atanlara göz yumamanızı istiyorum gereğinin bir an önce yapımasını talep ediyorum. 85 ticaretim den 1 2 kişi haricinde herkes memnunsa sorun bende değil onlardadır hocam 199 tl için de 200 script bulunuyor ve warezleri hediye verdiğimi dile getirdim defalarca warezleri kuramadılarsa benim sorunum değil 199tl için tanesi 1 tl gelen script ben 40k para harcayıp script veriyorsam 200 scriptin kuruumunu yapamayacağımıda dile getiriyorsam sorun bende değil. @jotta ya da sorabilirsiniz diğer satın alan kişierede bizde yanlış olmaz ama bu şekide bana iftira ile gelen ve bana kötü olarak imalarda bulunan kişilere göz yumarsanızda o sizin bileceğiniz iş ben size kanıtlarımı gösterdim satın aldığıma dair ss den attım gerekli işemleri sizin yapman gerekli. bende şikayetçiyim bu kişiden benim ticaretimi karaladığı için gerekli işlemleri yaparsanız sevinirim.

xanqcas

14 Ocak 2019
602 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Haklisin okadar ticaret olmuş ve seni inceledim bir şikayet çıktı oda bu kurmayı bilmeyen biri
dostum bu konu seni neden ilgilendirir konu basliginda senin adin mi yaziyor kurmayi beceremedigimden degil gayet iyi bilir iyi anlarim hazir site alinca sql dosyasini kendiniz mi yaziyorsunuz siz? direk bana gelen arsivi uygun bir konuda koyayim ben hic linklere ellemeden kacinda sql var kacinda yok bi gorun sanki yalan soyluyorum iftira atiyorum gibi olmus

xanqcas

14 Ocak 2019
602 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynen black kardeş 199₺ Ye ben arşivimi veriyorum adam kalkmış amamelelik yapmamı istiyor ne güzel ne ala beni tanıyan tanır benimle alış veriş yapmış kardeşlerim abilerim gelin de şu adama açıklayın ne sattığımı hizmet satmadığımı script sattığımı ve de verdiğim scriptlerin açık kaynak olduğunu yanın da hediye olarak ta Warez verdiklerimi
ben senden burdan yada wp'den bana script kur diye bisey dedim mi hayir demedim. neyin ameleligi bu scriptler karma duman viptema'da warez kardes sadece webofisi degil yani daha baska seylerde var ben konuya koyayim arkadaslarda gorsun ugrasmayalim boyle icraat gosterelim en iyisi iftira atmis olmiyim degil mi dostum?

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@xanqcas evet iftira atıyorsun ben o kadar kişiye attım demolarımı inceleyip satın aldın zaten 1incisi bu 2.side ben kimseyi dolandırmam 3.cü süde verdiğin paranı hakkını daha fazlasını aldın ben amaalelik yapıp sana kuramam ve sana ö.m atıp cevap verdiysem sen gelip ulaşılmıyor diyemezsin oyun oynamaya gerek yok kardeşim benim kimseyi kandırdığım yok aldığın tüm scriptlerin hepsine ben 40k para harcadım da 299 199tl herneyse ben sana kurulum yaparım hepsini demedim demoda ne varsa onları attım şimdi gelip bana iftira atıyorsun

xanqcas

14 Ocak 2019
602 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@NasyoneL kardeşim gereğini arz ediyorum
bende geregini arz ediyorum boyle diyerek direk konuyu kapatamazsiniz. bak guzel kardesim demek istedigim orjinal diye konusunu actigin scriptlerden demoda kurulu olan dahil icinde warezlerde var vip tema demoda kurulu peki sirf demosu var diye bu script calisiyor demek degilki sikintilari var orjinal dosyada boyle sikintilar olmaz diyorum amele miyim ben diyorsun warezdeki sql dosyasinin temizlenmis hali bariz belli icinde kullanicilar duruyor daha silmemissin

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
warez olanlar hediye diye yazdım mı ? evet yazdım hediye olarak web ofisi ve viptemayı verdim mi evet verdim ben sana 200 tane den fazla script atmışım gelip bana warez deme 10 tane aldığın kurumsal scriptin zaten fiyatı 250tl sen neyin peşindesin ben anlamıyorum sizin gibiler kuramayınca gelip burada boş laf yapıyor neyse gereğini admine bıraktım ben.

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
stoklu olarak satığım için olabilir mi konuyu kapatmam ne yapayım ? stok bittiğinde açık bırakayım sonra elimde ürün yok diye yazsınlar waerze düşmesin diye uğraştım hep stokları satarak neyse herkese hayırlı işler.

xanqcas

14 Ocak 2019
602 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
warez olanlar hediye diye yazdım mı ? evet yazdım hediye olarak web ofisi ve viptemayı verdim mi evet verdim ben sana 200 tane den fazla script atmışım gelip bana warez deme 10 tane aldığın kurumsal scriptin zaten fiyatı 250tl sen neyin peşindesin ben anlamıyorum sizin gibiler kuramayınca gelip burada boş laf yapıyor neyse gereğini admine bıraktım ben.
tutturmussun 200 script tanesi 1 tlye geliyor 10 tanesi normalde bu fiyat diye sen kendini bu sekilde mi avutuyorsun ucuz sattin diye cakma ayakkabi saticisi gibisin ucuz sattim benden cikti gerisi beni baglamaz birsey diyincede amele miyim ben guzel ilmi siyaset yapiyorsun haa konuyu ceviri verdin kendine hemen ohh senden iyisi yoktur simdi

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sen kimsin ki bana iftira atıyorsun sen kuramadın diye beni bağlamaz ben sana kurarım dedim mi demedim şimdi gelip bana burada saçma sapan itamlarla yazıyorsun neyse sana kolay gelsin ben 40k para harcayıp ucuza sattıysam benim hatam pardon.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anladığım kadarıyla konuda bi dolandırıcılık yok zaten random forumda bir çok kişiyle ticaret yaptı ve içlerinde tarafsız olacağından emin olsuğum eski üyelerde var Random sana tavsiyem warez koyma içine böyle kafan ağrımasın

@DeepiMpaCt son değerlendirmeyi yapar o zamana kadar konuyu kilitlemiyorum kanıt yayınlayan olur diye konu ile ilgili yada kanıtı olmayanlar polemik amaçlı yorum yazmazsa sevinirim

phptasarimci

5 Kas 2021
314 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@[THS]RaNDom Merhaßa! Php Scriptlerini ßende aldım bir kaçını denedim sorunsuz çalışıyor zaten kod bilgisi olan yazılımdan anlayan eksikleri varsa tamamlar bilmiyorsa birisine yaptırabilir.Her işin bir tekniğe bilgiye ihtiyacı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...