sql eksik calistirdim yari kismi calismiyor tam sql kimde var atsin yapib paylasiyorumSql Dosyası indirme Linki
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
|
sql eksik calistirdim yari kismi calismiyor tam sql kimde var atsin yapib paylasiyorumSql Dosyası indirme Linki
sqli tam vere bilen olursa script calisiyor sql eksik paylasiyorlar tamami olursa islek calisiyor ornek bile atarim yani sql tamami kimde varsa yapalimgelişme var mıdır beyaz ekran için ?
sql bozuk onda dogru sql bulunursa tamami calisir skriptin
valla dogru sqli verirseniz hazir calistirdim yari bozuk tarzi calisiyor dogru sql yaparsam aninda hazir onu bulamadim bengelişme var mıdır beyaz ekran için ?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
kanka benimle iletişime geçme şansın varmı doğru sql var bende fakat sitede http 500 hatası alıyorumvalla dogru sqli verirseniz hazir calistirdim yari bozuk tarzi calisiyor dogru sql yaparsam aninda hazir onu bulamadim ben
telegram: cekaoffkanka benimle iletişime geçme şansın varmı doğru sql var bende fakat sitede http 500 hatası alıyorum
Aktiflik
Seviye
Deneyim
discord verirsen daha sağlıklı olurtelegram: cekaoff
discord kullanmiyorum kanka vallahi olsa gelirimdiscord verirsen daha sağlıklı olur
telegram olmuyorsa ozel yaz konusalim buradan ne yapalim olan bu sartlarda yapayim sqli alip vereyim bak sende eger dogru sqlsediscord verirsen daha sağlıklı olur
Aktiflik
Seviye
Deneyim
nasıl yaptın hocam detaylı bir bilgi verme şansın varmısonunda calistirdim kendi sqlimi yazdim 0-dan calisti kaniti burada
sonunda be ya
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
deneyelimSql Dosyası indirme Linki
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Türkay bey çok teşekkür ediyorum deneyeceğim inşallah çalışır bu sqlsadece sql istediginiz için sql attım scriptide atın diye yeni diyorsunuz
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımsadece sql istediginiz için sql attım scriptide atın diye yeni diyorsunuz
teşekkürler eline sağlıkSql Dosyası indirme Linki
bakalımSql Dosyası indirme Linki