Hoşgeldin Misafir

Script İstek yovi Epin script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceka06161

13 Ağu 2023
494 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bunu sql var yapanlara tavsiye ederim dimem de cunki eksiyi cok cunki girisi duzelttim sqli duzelttim 80 faiz cunki sql tamamen bozuk ve eksiklikleri var duzelttikce sorunlar artiyor bircok yerini hall ettim 30 -a kadar sey saydim hall edene kadar benden tavsiye bunun paralisini almak 1 ayimi aldi yine bitmedi 0-dan epin scripti yazsaydim laravelle simdiye bitirmistim yine de kendiniz bilirsiniz ugrasmak isteyen baksin ama deymez(((

bittercold

14 Kas 2023
315 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bunu sql var yapanlara tavsiye ederim dimem de cunki eksiyi cok cunki girisi duzelttim sqli duzelttim 80 faiz cunki sql tamamen bozuk ve eksiklikleri var duzelttikce sorunlar artiyor bircok yerini hall ettim 30 -a kadar sey saydim hall edene kadar benden tavsiye bunun paralisini almak 1 ayimi aldi yine bitmedi 0-dan epin scripti yazsaydim laravelle simdiye bitirmistim yine de kendiniz bilirsiniz ugrasmak isteyen baksin ama deymez(((
Laravel epin + hesap satış scripti varmı hiç elinizde alt yapı olarak

ceka06161

13 Ağu 2023
494 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
neyi arizali kanka bende herşey çalışıyor :D calısmayan yeri neresi :D
cok yeri script arizali ama karmakarisik musteri girse boyle siteye sovup gider yaramaz bence

scriptin 90 faiz calisan versiyonunu admine bildirip paylasicagim sql ile ordan bakarsin yine de ama kendini yorma derim yenisini laravelle kurdum 80.000TL civari 3 kisiye ilk satisla r10da satisini yapmayi dusunuyorum biraz islerim varda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...