adagana2001
- 26 Eki 2023
- 48 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline sağlıkSql Dosyası indirme Linki
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline sağlıkSql Dosyası indirme Linki
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Laravel epin + hesap satış scripti varmı hiç elinizde alt yapı olarakbunu sql var yapanlara tavsiye ederim dimem de cunki eksiyi cok cunki girisi duzelttim sqli duzelttim 80 faiz cunki sql tamamen bozuk ve eksiklikleri var duzelttikce sorunlar artiyor bircok yerini hall ettim 30 -a kadar sey saydim hall edene kadar benden tavsiye bunun paralisini almak 1 ayimi aldi yine bitmedi 0-dan epin scripti yazsaydim laravelle simdiye bitirmistim yine de kendiniz bilirsiniz ugrasmak isteyen baksin ama deymez(((
yapim asamasinda dolphgame.com tarzi tasarliyorum eger yogun istek olursa satisini da yapa bilirim ancak halen yapim asamasinda script cunki moduller cokk da ondanLaravel epin + hesap satış scripti varmı hiç elinizde alt yapı olarak
Aktiflik
Seviye
Deneyim
kanka script arizali bosver kirsan bile zamanin gidicek kopazari dene o guzel tema giydir islet benceModel dosyalarını kırabilen var mı ioncubeyle neyse ücreti vereyim.
model dosyaları ioncube şifreleri.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
neyi arizali kanka bende herşey çalışıyorkanka script arizali bosver kirsan bile zamanin gidicek kopazari dene o guzel tema giydir islet bence
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Gönderir misin kopazari bir de ona göz gezdireyim eğer dediğni gibiyse onu kullanırım duruma görekanka script arizali bosver kirsan bile zamanin gidicek kopazari dene o guzel tema giydir islet bence
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Edit gönderme kanka kurdum baktım rezalet ötesi benceGönderir misin kopazari bir de ona göz gezdireyim eğer dediğni gibiyse onu kullanırım duruma göre
cok yeri script arizali ama karmakarisik musteri girse boyle siteye sovup gider yaramaz benceneyi arizali kanka bende herşey çalışıyorcalısmayan yeri neresi
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eline Sağlıksadece sql istediginiz için sql attım scriptide atın diye yeni diyorsunuz
Elinize sağlıkSql Dosyası indirme Linki
bakayımSql Dosyası indirme Linki
bakalımSql Dosyası indirme Linki
Aktiflik
Seviye
Deneyim
iyovi epin scriptinin
teşekkürlerSql Dosyası indirme Linki